Unifaun
Axel Lindgren
Axel Lindgren
Head of Consumer Applications

Leveransupplevelsen – Praktiska steg för nöjdare kunder och högre intäkter!

Leveransupplevelsen – Praktiska steg för nöjdare kunder och högre intäkter!

Mats & Axel kommer att berätta om Unifauns syn på e-handelsmarknaden och om vikten av samarbete mellan branschens aktörer för att använda leverensupplevelsen till att skapa konkreta affärsmöjligheter. De kommer att berätta om hur du konkret kan dra nytta av Unifauns ekosystem för att skapa både en överlägsen leveransupplevelse för dina kunder och ökade intäkter till dig själv.

Om Axel Lindgren​

Axel har en gedigen erfarenhet från logistikbranschen som e-handelsspecialist, bland annat på DHL. På Unifaun ansvarar Axel för utrullningen av produkten Mina Paket i Sverige och Finland. Mina Paket gör det lättare för transportörer, e-handlare och mottagare att följa sina leveranser och är mycket populär hos konsumenterna med ett betyg på 4,7 i App Store. Axel driver Mina Pakets strategiska utveckling tillsammans med några av Sveriges största e-handlare och transportörer för att skapa morgondagens leveransupplevelse.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!