Caliroots - Presenteras av Svea Ekonomi
Andreas Koschnike
Andreas Koschnike
Grundare och VD

Hur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?

Scen: Expansion E4 2020
Från: 13:10 Till: 13:30
Lägg till i kalender2020-03-05 13:10:002020-03-05 13:30:00Europe/StockholmCaliroots - Presenteras av Svea Ekonomi - Andreas KoschnikeHur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?Expansion E4 2020Svensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Hur möter vi kundernas värderingar i framtidens handel?

Hög kvalitet och bra pris på dina produkter räcker inte som säljargument längre. Idag drivs konsumenterna av andra värderingar och bedömer inte bara din produkt utan även ditt varumärke. Och det är upp till dig som handlare att möta kraven om du vill behålla kunden. Vi har bjudit in Caliroots och Royal Design för att höra hur de tänker kring framtidens handel och kundernas förväntningar. Hur ska de och andra handlare dra nytta av purpose driven commerce för att möta konkurrensen?

Om Andreas Koschnike

Andreas, en serie-entreprenör inom streetfashion och e-com. Mest känd som grundare och VD för Caliroots Group. Mindre känd som karaoke mästare och ltd edt hoarder.

LinkedIn

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!