Pre D-Congress

Space Stockholm I 27 oktober I 14.30-19.30 I Konferens & AW

Eventet för dig som är en del av D-Congress community

Vi laddar upp inför D-Congress 2023!

Världen förändras. Även inom e-handeln råder hela havet stormar. Tidigare sanningar och strategier verkar inte längre gälla. Utöver kraftig tillväxt förväntas även god lönsamhet. Du måste vara mer kreativ än någonsin tidigare. Kreativ i dina val av försäljningskanaler. I utvecklingen av din affärsmodell. I hur och var du engagerar dina kunder. Hur du bygger ditt varumärke. Och ditt ledarskap. Det är komplext. Därför har vi valt temat Profitable creativity – the ability to apply creative thinking to drive better results för D-Congress den 8-9 mars 2023.

Men vi kan inte vänta med att ses till dess. Redan den 27 oktober i år träffas vi för att nätverka och ta del av de senaste insikterna kring hur man ska navigera i den allt mera ovissa tid vi lever i. Vi gör det på Pre D-Congress på SPACE i Stockholm.

Pre D-Congress är till för dig som är en del av D-Congress Community. För Retailers & Brands som deltog på D-Congress den 27 april 2022 och för partners till Svensk Handel och Svensk Digital Handel.

Håll utkik efter inbjudan. Den här eftermiddagen och kvällen vill du inte missa! Vi har plats för 450 deltagare. Först till kvarn gäller!

Nyhetsbrev

Läs om D-Congress