Stockholm, 11 oktober 2018

Nya förutsättningar skapas när Payer som betalpartner för alla säljkanaler knyter ihop fysiska betalbeteenden med e-handelsflöden.

Med lång erfarenhet inom e-handeln lanserar Payer nu sina betaltjänster för all handel. Alla betalsätt i Payers portfölj erbjuds nu i alla kanaler, oavsett plattform.

I samband med utökningen av betalsätten från e-handeln lanserar Payer samtidigt kortbetalningar med fasta, mobila och inbyggda terminaler. Lösningen stödjer contactless och NFC-baserade betalningar för att enkelt kunna blippa både betalkort och mobila plånböcker såsom Apple Pay & Samsung Pay.

Payers kunder kan nu erbjuda sina slutkunder att betala med kort, bank, faktura, delbetalning och swish – oavsett kanal och plattform.

“Otroligt kul att äntligen få berätta om vårt nya in store koncept! Kunderna har efterfrågat in store och därför utökar vi nu vår plattform för att skapa en magisk köpupplevelse, i alla kanaler”, säger Markus Jansson produktchef på Payer.

Samarbete med Touchtech för att öka försäljningen i butik

Ett bolag som är bland de första att få testa lösningen är Touchtech, som med sina Touchskärmar suddar ut gränserna mellan fysisk butik och e-handel. På Touchtechs skärmar kan butikerna öka sin försäljning t.ex. genom att sälja produkter som inte finns på lager i butiken. Först ut att prova Payers och Touchtechs lösning är Johnells, Sneaky Steve och Wacay. De två sistnämnda är även med i the Fitting Room (www.thefittingroom.store) som har premiär i Nordstan i Göteborg den 11 oktober.

“Utmaningen innan var att vi i stor grad var tvungna att förlita oss på de utcheckningsalternativ som fanns på våra kunders webbshop, där konsumenten i butik behövde använda sin telefon för att avsluta köpet.

Tack vare Payer har vi nu möjlighet att kunna erbjuda en helhetslösning inklusive betallösningen out of the box”, säger Deniz Chaban VD på Touchtech.

Om Payer

Payer förenklar betalningar mellan företag. Payers tjänster för e-handel hjälper de företag som säljer online att skapa fantastiska köpupplevelser, vilket skapar nöjda kunder och ökar försäljningen. Payer grundades 2007 och har sedan starten levererat säkra och smarta betallösningar för ehandel. Idag är Payer ett av Nordens ledande företag med fokus på betalningar för ehandel mellan företag, B2B.

Om Touchtech

Touchtech är ett innovativt svenskt bolag som tillhandahåller lösningar till detaljhandeln för att digitalisera butiksupplevelsen och öka försäljningen i butik. Bolagets produkter ryms inom det begrepp som benämns ”Endless-Aisle”. Begreppet syftar på att via en touchskärm kunna presentera och erbjuda det fulla sortimentet i butik.

Kontakt

Markus Jansson, Produktchef, Payer
+46 (0) 760 – 06 14 48
markus.jansson@payer.se

Deniz Chaban, VD, Touchtech
+46 (0)31 – 75 73 260
deniz@touchtech.com

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!