Payer, Universal Music och Pantamera samarbetar till förmån för Musikhjälpen!

Stockholm, 18 september, 2018

I förra veckan gick startskottet för Pantameras insamlingskampanj till förmån för årets upplaga av Musikhjälpen

Till och med den 12:e december tävlar åtta av landets största e-sportare och deras följare genom att samla ihop pant till Musikhjälpen. Den som samlat ihop mest pantpengar koras som vinnare på Inferno Online i anslutning till turneringen Musikgibbet och får äran att skänka hela den insamlade prispotten till Musikhjälpen.

Inför insamlingskampanjen 2018 så har Pantamera samarbetat med Payer och skapat en kampanjsida med betallösning för att donera och tävla. Universal Music, Payer och Pantamera har tillsammans tagit fram konceptet för kampanjsidan som Payer sedan utvecklat med en integrerad betallösning där alla skänker pengar.

Gamers över hela landet är inbjudna

-Pantamera har arbetat med esport på olika sätt i flera år. Det är ett starkt community med många hängivna människor, ett riktigt roligt gäng att jobba med! Intresset för insamlingskampanjen var stort förra året och vi hoppas att lika många engagerar sig i år. Att panta är ju att göra en insats i sig – det här är dubbel välgörenhet, säger Lovisa Lannerstedt, kommunikatör på Pantamera.

Magiskt att kunna bidra till Musikhjälpen

2017 fick det vinnande laget på Musikgibbet, Tjuvjakt & yzn, äran att lämna över checken på 350 000 kronor under Musikhjälpens direktsändning. I år har vi en ny kampanjsida och förhoppningen är att pengarna som överlämnas till musikhjälpen ska vara betydligt större.

-Jag fullkomligt älskar den här typen av initiativ. Payer vill vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling och detta passar oss perfekt! Att kunna underlätta insamlingen, förbättra miljön och bidra till musikhjälpens viktiga arbete känns helt magiskt, säger Peder Berge, VD på Payer.

Listan över årets e-sportare finns på insamlingskampanjens hemsida, esport.pantamera.nu. Där finns också mer att läsa om hur du kan bidra och vara med och tävla om en plats till Musikgibbet 2018.

Läs mer om Payer

KONTAKT

Pantamera

Lovisa Lannerstedt
lovisa.lannerstedt@returpack.se
0705 88 56 00

Payer

Markus Jansson
Markus.jansson@payer.se
0760 06 14 48

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!