Pauline Grindvall ny ledamot i Svensk Digital Handels styrelse

Pauline Grindvall, ägare och grundare av My Perfect Day AB, har valts in i föreningen Svensk Digital Handels styrelse.

Svensk Digital Handel, intresseorganisationen för digital handel i Sverige, valde Pauline Grindvall till ny ledamot på sin föreningsstämma i förra veckan. Pauline Grindval är ägare och grundare av My Perfect Day AB, ett e-handelsföretag nischad inom dekorationer och dukningsdetaljer till bröllop, dop och andra festliga tillfällen. Företaget har sin bas i Karlstad, har åtta anställda och omsatte 15,5 miljoner kronor 2018.

Jag har som många andra e-handlare byggt upp min verksamhet från grunden helt organiskt med hårt jobb och stor passion. Vi är fortfarande storleksmässigt en mindre butik, men det är också i detta spannet de flesta e-handlare finns idag och jag hoppas att jag i mitt styrelseuppdrag kan representera dessa entreprenörer och belysa de utmaningar som vi haft och har på vägen till fortsatt tillväxt, säger Pauline Grindvall.

Svensk Digital Handel är en oerhört viktig förening som driver frågorna framåt för att stärka den svenska e-handeln såväl nationellt som internationellt. Det känns väldigt spännande och utmanande att få vara en del av denna utveckling, säger Pauline Grindvall.

Som förening verkar Svensk Digital Handel för att stärka alla svenska e-handlares konkurrenskraft. Vi har länge velat bredda oss och bli mer representativa i styrelsen, i syfte att bli än mer relevanta för alla e-handelsföretag i Sverige oavsett storlek. Därför är det extra roligt att hälsa Pauline Gridvall varmt välkommen till styrelsen, säger Svensk Digital Handels ordförande Freddy Sobin.

Vid föreningsstämman omvaldes Freddy Sobin (Kicks) som ordförande och Cathrin Folkesson (Coop Online) som vice ordförande. Vidare omvaldes Linn Tagesson (Babyshop), Tomas Kull (Mathem), Paul Fischbein (Hemmy), Fredrik Persson (Stadium), Joakim Eskilsson (H&M) och Hans Ohlsson (Ellos Group) som ledamöter. Till ny ledamot valdes Pauline Grindvall (My Perfect Day).

För ytterligare information kontakta

Pauline Grindvall, tel: 0704-304836, e-mail: pauline@myperfectday.se
Freddy Sobin, Styrelseordförande Svensk Digital Handel, email: freddy.sobin@kicks.se
Per Ljungberg, VD Svensk Digital Handel, 0702-366200 eller per.ljungberg@dhandel.se

Svensk Digital Handel är intresseorganisationen med målgruppen företag som bedriver e-handel i Sverige. Föreningen verkar för nationellt och internationellt utbyte under devisen: ”Vartannat köp digitalt”. Målet är att stärka handeln och öka medlemsföretagens lönsamhet. Det bedrivs aktiv rådgivning och påverkansarbetet sker utifrån det enskilda medlemsföretagets och dess branschefterfrågan. Uppdragsavtal kan tecknas med bolag som är fristående, helägda eller delägda näringsdrivna verksamheter.

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!