Bli partner och utveckla handeln tillsammans med oss

Vi vill tillsammans med vårt moderbolag Svensk Handels medlemmar och partners utveckla handeln i Sverige till att ligga i framkant inom digitalisering och innovation. Ett partnerskap med Svensk Handel ger stora fördelar. Ni har möjlighet att ingå samarbeten med både Svensk Handel och Svensk Digital Handel, får exponering på våra sajter, i nyhetsbrev och i sociala medier samt förtur till att ställa ut och medverka på våra events.

Svensk Digital Handels ambition är vara en facilitator som sammanför Svensk Handels partners med Svensk Handels medlemmar (ca 9000 företag) och våra certifierade Trygg E-handlare (ca 650 företag). Det gör vi på olika mötesplatser och arenor för att tillsammans säkra att handeln i Sverige är konkurrensmässigt stark.

Sveriges bästa events för den digitala handeln

Varje år arrangerar vi och Svensk Handel relevanta och välbesökta mötesplatser där ni som partners till Svensk Handel får chans att dela erfarenheter och utveckla nya samarbeten. Ni har förtur till att ställa ut och medverka på vårt största event D-Congress i Göteborg och på Svensk Handels nya storsatsning hösten 2022; Nordic Retail Summit i Stockholm. Självklart får ni rabatterat pris på både monterplats och biljetter. Kick-off för årets olika event sker tidig höst då Svensk Handel och Svensk Digital Handel bjuder in till Partner Day.

Vi har mycket på gång! Kontakta Katharina Woss så berättar hon mer om de olika formaten för våra kommande events som vi lovar är någonting utöver det vanliga.

Katharina Woss

katharina.woss@dhandel.se
0704-13 42 66

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!