Svensk Digital Handel

Sedan 1973 har föreningen Svensk Digital Handel varit intresseorganisation för handel på distans i Sverige. Föreningen arbetar proaktivt med att framtidssäkra den digitala handel. Föreningens mission är att stärka den svenska e-handelns konkurrenskraft och visionen är att vartannat köp ska vara digitalt.

Föreningen Svensk Digital Handel har skapat D-Congress och byggt upp certifieringen Trygg E-handel. Sedan 2008 ägs dessa verksamheter av Svensk Handels helägda dotterbolag Svensk Distanshandel AB som föreningen också anlitar för att sköta föreningens kansli och operativa verksamhet.

Föreningen representeras av en namnkunnig styrelse med både lång och bred kompetens av digital handel: Freddy Sobin, ordförande (Kicks), Linn Tagesson, vice ordförande (Babyshop),  Catrin Folkesson (Coop Online), Joakim Eskilsson (H&M), Paul Fischbein (Hemmy), Hans Ohlsson (Ellos Group), Pauline Grindvall (My Perfect Day), Ella Stemme (SmartaSaker), samt Anneli Kansbod (Bemz).

Till föreningen

• Svensk Distanshandel AB
    Drottninggatan 56
  • Svensk Digital Handel
    Regeringsgatan 60
  • Svensk Handel
  • Trygg E-handel
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!