Svensk Distanshandel AB utvecklar tjänster och driver frågor som bidrar till ett tryggare, smartare och mer lönsamt digitalt företagande i Sverige. Bolaget har ett nära samarbete med Svensk Digital Handel och är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel.

Tillsammans med Svensk Digital Handel anordnar vi några av Sveriges mest spännande och intressanta event inom digital handel, bland annat Nordens årligen största – D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg. Bolaget driver även Trygg E-handel, en certifiering för nätbutiker som säljer varor och tjänster på nätet. Vi samlar närmare 1000 företag som tillsammans arbetar för att utveckla den digitala handeln i Sverige.

Vi har ett nära samarbete med föreningen Svensk Digital Handel. Tillsammans verkar vi för att utveckla dialog och samverkan i branschen och påverka de som sätter affärsförutsättningarna för digital handel i Sverige. I samarbete med vår ägare Svensk Handel arbetar vi även med branschspecifika uppdrag åt föreningen i syfte att uppmärksamma politiker, myndigheter och massmedia om företagens marknadsförutsättningar med målbilden att förbättra för den digitala handeln i Sverige.

Kontakta oss

D-CONGRESS

TRYGG E-HANDEL

Medarbetare

Föreningen Svensk Digital Handel

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!