I framkant av den digitala handelns utveckling

Vår målbild är att vara en inspirations- och kunskapskälla plus att skapa de bästa förutsättningarna för den digitala handelns utveckling i Sverige.

Detta är Svensk Digital Handel och Svensk Distanshandel

Svensk Distanshandel AB driver affärsutveckling tillsammans med några av marknadens största aktörer och leverantörer. Genom nära samarbete med våra partners och gör vi det enklare att handla på nätet. Vi strävar efter att vara inspirations- och kunskapskällan bl.a. genom att skapa branschrapporter och att arrangera event där branschen samlas. Vårt mål är att ständigt ligga i framkant inom utvecklingen av digital handel i Sverige. Svensk Distanshandel AB ägs och är en del av Svensk Handel.

Svensk Digital Handel är en medlemsstyrd förening med en styrelse som består av representanter från näringslivet inom handeln. Som medlem i Svensk Digital Handel får svenska e-handelsföretag hjälp med både frågor och förslag som bidrar till ett tryggare, smartare och mer lönsamt digitalt företagande. Föreningen är fristående och medlemmarna är företag som bedriver e-handel.