Träffa våra Partners digitalt

Samlingssida för webbinarier

Här har vi samlat en lista över Partners som sänder webbinarier. Genom att klicka dig vidare till deras hemsidor, hittar du både kommande tillfällen och on-demandsändningar laddade med kunskap, inspiration och spaningar.

Sidan uppdateras löpande, så håll utkik

 

Håll dig uppdaterad

Ligg steget före med Adyen

Vår plattform är en kombinerad betalväxel, kortinlösen, processor och kortutgivare som erbjuder betalningar på nätet och i fysisk miljö. Det innebär att vi hanterar allt från att kunden påbörjar sitt köp till att pengarna betalas ut till företaget.

Till webbinarierna

Tar hand om dina affärer. Med varsamhet.

Från ögonblicket vi vaknar är vår verklighet, våra framgångar och vår framtid beroende av styrkan hos en enda sak: våra förhållanden. Vi är alla beroende av dem. Även affärsförhållanden.

Till webbinarierna

Det centrala nervsystemet för IT

Vår status som marknadsledare i över tio år drivs inte av enbart av en enastående APM-lösning - den drivs av vår förmåga att förnya och driva våra kunders framgång.

Till webbinarierna

Avensia är ett ledande expertföretag inom modern handel

Vi levererar kompletta omnikanallösningar till företag med höga ambitioner och krav på sin verksamhet.

Till webbinarierna

Pionjärer inom mobil live-streaming

Vår världsberömda mobila streamingteknik används av tusentals journalister plus av hundratals appar och webbplatser, för allt från sportevenemang, trivia-appar till drönare.

Till webbinarierna

Passion för optimal integration och med våra rötter i data

En plattform som är djupt rotad i datahantering och en vision att skapa ett optimalt förhållande mellan data, innehåll, relationer och digital förvaltning.

Till webbinarierna

Det ultimata feed management & PPC-verktyget

Vi erbjuder ett onlineverktyg så att marknadsföringsbyråer och onlinebutiker kan skicka sina produkter eller tjänster till olika marknadsplatser, jämförelsemotorer och affiliate-plattformar.

Till webbinarierna

När du vill transformera, maximera och framtidssäkra ditt företag digitalt

Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida dig i din digitala transformation så att ditt företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver.

Till webbinarierna

Rolig och intressant logistik. Ja, faktiskt.

Vår YouTube-kanal innehåller sånt som alla e-handlare behöver ha koll på: Tull, försäkringar, reklamationer, packa rätt. Und so weiter, und so weiter. Och så diskuterar vi aktuella världshändelser och dess påverkan på dina transporter.

Till webbinarierna

Our mission is simple: powering customer engagement across all touchpoints

For our customers, we take your needs seriously and provide flexibility to help strengthen our relationship. Your success is our success.

Till webbinarierna

Hjälper växande företag att konkurrera digitalt

Episervers plattform kombinerar förstklassig innehållshantering och robust e-handel med AI-driven personalisering som gör det möjligt för organisationer att skapa högre Customer Lifetime Value, ökad varumärkeslojalitet och större intäkter.

Till webbinarierna

Lösningar och tjänster för smartare handel

Vi är en långsiktig strategisk partner som hjälper våra kunder att lyckas med den digitala förändringsresan genom att erbjuda både strategi, rådgivning och implementation av marknadsledande lösningar för framgångsrik omnikanalshandel.

Till webbinarierna

Vi hjälper företag att utvecklas

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och systemlösningar för företag som vill fokusera på sina verksamheter istället för på krånglig och tidsödande administration.

Till webbinarierna

We are business integration experts

For more than 20 years we have been on a mission to help companies deal with an ever increasing amount of data. We do this by offering strategic business integration solutions based on our B2B integration platform and expertise.

Till webbinarierna

Nordens ledande betalningsaktör

Nets erbjuder betallösningar utifrån dina behov i alla kanaler. Genom Nets får du allt du behöver för att ta betalt på nätet i Sverige eller Europa.

Till webbinarierna
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!