Träffa våra Partners digitalt

 

Samlingssida för webbinarier

Här har vi samlat en lista över Partners som sänder webbinarier. Genom att klicka dig vidare till deras hemsidor, hittar du både kommande tillfällen och on-demandsändningar laddade med kunskap, inspiration och spaningar.

Sidan uppdateras löpande, så håll utkik

 

Håll dig uppdaterad

Ligg steget före med Adyen

Vår plattform är en kombinerad betalväxel, kortinlösen, processor och kortutgivare som erbjuder betalningar på nätet och i fysisk miljö. Det innebär att vi hanterar allt från att kunden påbörjar sitt köp till att pengarna betalas ut till företaget.

Till webbinarierna

Det centrala nervsystemet för IT

Vår status som marknadsledare i över tio år drivs inte av enbart av en enastående APM-lösning - den drivs av vår förmåga att förnya och driva våra kunders framgång.

Till webbinarierna

Avensia är ett ledande expertföretag inom modern handel

Vi levererar kompletta omnikanallösningar till företag med höga ambitioner och krav på sin verksamhet.

Till webbinarierna

Pionjärer inom mobil live-streaming

Vår världsberömda mobila streamingteknik används av tusentals journalister plus av hundratals appar och webbplatser, för allt från sportevenemang, trivia-appar till drönare.

Till webbinarierna

Passion för optimal integration och med våra rötter i data

En plattform som är djupt rotad i datahantering och en vision att skapa ett optimalt förhållande mellan data, innehåll, relationer och digital förvaltning.

Till webbinarierna

Det ultimata feed management & PPC-verktyget

Vi erbjuder ett onlineverktyg så att marknadsföringsbyråer och onlinebutiker kan skicka sina produkter eller tjänster till olika marknadsplatser, jämförelsemotorer och affiliate-plattformar.

Till webbinarierna

När du vill transformera, maximera och framtidssäkra ditt företag digitalt

Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida dig i din digitala transformation så att ditt företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver.

Till webbinarierna

Rolig och intressant logistik. Ja, faktiskt

Vår YouTube-kanal innehåller sånt som alla e-handlare behöver ha koll på: Tull, försäkringar, reklamationer, packa rätt. Und so weiter, und so weiter. Och så diskuterar vi aktuella världshändelser och dess påverkan på dina transporter.

Till webbinarierna

Our mission is simple: powering customer engagement across all touchpoints

For our customers, we take your needs seriously and provide flexibility to help strengthen our relationship. Your success is our success.

Till webbinarierna

Hjälper växande företag att konkurrera digitalt

Episervers plattform kombinerar förstklassig innehållshantering och robust e-handel med AI-driven personalisering som gör det möjligt för organisationer att skapa högre Customer Lifetime Value, ökad varumärkeslojalitet och större intäkter.

Till webbinarierna

Lösningar och tjänster för smartare handel

Vi är en långsiktig strategisk partner som hjälper våra kunder att lyckas med den digitala förändringsresan genom att erbjuda både strategi, rådgivning och implementation av marknadsledande lösningar för framgångsrik omnikanalshandel.

Till webbinarierna

We are business integration experts

For more than 20 years we have been on a mission to help companies deal with an ever increasing amount of data. We do this by offering strategic business integration solutions based on our B2B integration platform and expertise.

Till webbinarierna

Foundational technology for omnichannel success

inRiver is a product information management company. Our SaaS solution helps our customers build better experiences. Our mission is to make our customers the best in the world at marketing and selling their products.

Till webbinarierna

Accelerate Your Online Growth

Our leading e-commerce solution offers new opportunities in sales and service. More than 300 companies around the world already trust in Intershop. It's your turn now! Start your own e-commerce success story.

Till webbinarierna

#weareknowit

Vi skapar digitala möjligheter och långsiktigt värde för din affär genom att kombinera strategisk förmåga med passion för teknik och kreativa lösningar.

Till webbinarierna

Litium - designad för snabbhet, flexibilitet och tillväxt

En molnbaserad plattform för digital handel med hög prestanda. PIM och CMS integrerat. Det går snabbt och att komma igång och är enkelt att skala din affär till nya marknader. Litium passar lika bra för B2C som B2B.

Till webbinarierna

Nordens ledande betalningsaktör

Nets erbjuder betallösningar utifrån dina behov i alla kanaler. Genom Nets får du allt du behöver för att ta betalt på nätet i Sverige eller Europa.

Till webbinarierna

Öka tillväxten och minska komplexiteten

Om du är ett detaljist-, grossist- eller 3PL-företag har du troligtvis lager på en eller flera platser för att möta behovet av fysiska produkter i din eller dina kunders försörjningskedja. I så fall borde vi ha ett samtal. I dag.

Till webbinarierna

I framkant inom retail med Snowflake Data Cloud

Tusentals organisationer – bland andra 180 Fortune 500-företag – använder idag Snowflakes Data Cloud för att samla in sin data som är lagrad i olika silon. Molnlösningen gör det enkelt att hitta information och på ett säkert sätt dela data och utföra analyser. Oavsett var information och användare befinner sig ger Data Cloud en enda och sömlös upplevelse över flera moln och geografiska områden.

Till webbinarierna

Expect a better tomorrow

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma.

Till webbinarierna

Headless. API-baserad. SaaS

Storm Commerce – en API-baserad tjänst för digital handel, byggd för en föränderlig framtid. Med Storm kommer du igång snabbt och kan växa och utvecklas i takt med omvärlden.

Till webbinarierna

Smarta digitala bank- och betallösningar

Svea är en bank- och finansgrupp som stöttar företagare i alla storlekar med tjänster som underlättar deras vardag. Vi skräddarsyr lösningar kring fakturering, finansiering och betallösningar för appar och e-handel. I våra webbinarier lyfter vi företagarnas utmaningar idag och delar med oss av insikter, trendspaning och kunskap.

Till webbinarierna

Er e-handelspartner i Sverige och världen

Vaimo är ledande e-handelsleverantör av omnikanal och digitala upplevelser till kunder över hela världen. Vårt mål är att öka försäljningen för våra B2B- och B2C-kunder genom att leverera skräddarsydda e-handelslösningar på Magento, PIM på Akeneo och inRiver samt e-handelsstrategi.

Till webbinarierna
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!