Webbinarium torsdagen den 14 oktober 12.30 – 13.15

Häng med på ett intimt, osminkat och insiktsfullt webbinarium med de tre nominerade e-handelsföretagen i vår tävling D-award; CAIA COSMETICS, MAYA DELOREZ och SELLPY

CAIA COSMETICS är ett praktexempel på hur en influencer kan bygga ett eget och starkt varumärke utifrån engagemang och lojalitet inom sitt community. De är ett av Europas snabbast växande skönhetsbolag med hög vinstmarginal. VD Mikael Snabb berättar om hur de tänkt kring företagets strategier, innovationer, influencertänk och underhållning.

MAYA DELOREZ grundades av Madelene Törnblom – en ung hästtjej nära sin målgrupp som snart spränger 100-miljonersvallen helt utan externt kapital med framgångsrik kontroll över sin egen produktkedja. Snabbväxande DTC-företag med hög expansionstakt. Madelene har bland annat bra tips för dig som nyligen startat egen e-handel, hur hon jobbar med innovation framåt och vad en bra kundupplevelse är för henne.

SELLPY är uppstickaren som fått svenskarna att tänka om kring begagnat, grundad i en hållbar affärsmodell. En gamechanger med stark tillväxt. Gustav Wessman är Cheif Commercial Officer och delar med sig av tankar kring hållbarhet, vad deras nästa steg i hållbarhetsutvecklingen är och expansionsplaner.

Det här och mycket mer ska Eleonor Dahlberg, vVD, prata med de nominerade om. Webbinariet sänds här den 14 oktober kl 12.30 – 13.15.

D-Award nominerade som medverkar i webbinariet

Sellpy

Gustav Wessman

CCO

Nominerad till D-Award 2021

Från: 12:30 Till: 13:15
Läs mer
Maya Delorez

Madelene Törnblom

CEO & Founder

Nominerad till D-Award 2021

Från: 12:30 Till: 13:15
Läs mer
CAIA Cosmetics

Mikael Snabb

Medgrundare & VD

Nominerad till D-Award 2021

Från: 12:30 Till: 13:15
Läs mer
Svensk Digital Handel

Eleonor Dahlberg

Vice VD I Facilitator

D-Award nominerade 2021

Från: 12:30 Till: 13:15
Läs mer
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!