Webbinarier & kurser

 

Anmäl dig till våra webbinarier och kurser

Nu sänder vi webbinarier och erbjuder kurser som bidrar till en tryggare, smartare och mer lönsam e-handel i Sverige.

Registrera dig till våra kommande live-sändningar eller titta på dem i efterhand när det passar dig. Oavsett vad ditt företag behöver, här hittar du kunskap, får ta del av erfarenheter och råd som kan leda till nya affärsinsikter inom e-handel.

Håll dig uppdaterad

Purpose Driven Commerce - 3 kurstillfällen direkt från LA

Purpose Driven Commerce ökar mer och mer i betydelse. En värderingsdriven och hållbar tillväxt kommer att vara avgörande för att handeln skall komma vidare ur det svåra läget den nu befinner sig i. Vi erbjuder tre skräddarsydda onlinekurser som baseras på en metodik med fallstudier och praktiska övningar. Kurserna startar 15 oktober och sker i ett live webbinarium på cirka 2 timmar per tillfälle.

Läs mer

Live video shopping skapar nya möjligheter för e-handeln!

Tom Xiong från podden Den Digitala Draken om hur och varför live video shopping blev enormt i Kina och vad är nästa steg i utvecklingen. Maryam Ghahreman, VD på Bambuser, gav konkreta tips hur det fungerar och varför konsumenter älskar det nya sättet att shoppa. Malin Andrén, grundaren av By Malina delade med sig av sina erfarenheter. Och avslutningsvis ledde Svensk Digital Handels VD Per Ljungberg en diskussion med samtliga och då anslöt Helana Bengtson, Head Of Marketing på KICKS, som berättade om vilka resultat dom har sett och hur dom ser på konceptet i framtiden.

Se webbinariet nu

PostNord Retail Day Connect 22 september 2020

Hur vi skyndar på omställningen till fossilfri frakt var temat i ett samtal mellan PostNords hållbarhetschef Sofia Leffler Moberg och vår VD Per Ljungberg. Dom presenterade bland annat fem punkter för att snabba på omställningen och lyfte även fram behovet av att dela data och ännu mer samordning för de sista meternas leveranser i tätbefolkade områden. Citylogistik är nästa område som vi alla i branschen måste ta tag i på allvar.

Se inslaget nu

Du kanske även vill ha mer branschinformation

Då skall du läsa vidare på nyhetssidan och i kunskapsbanken.

Nyheter

Vi samlar nyheter om vad som sker inom digital handel. Både i Sverige, men även i övriga världen.

Läs mer
 
 

Kunskapsbanken

Detta är intressant för dig som letar fakta i form av undersökningar och rapporter. Men här finns även juridiska beslut som påverkar e-handelns utveckling och mycket mera.

Läs mer
 
 
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!