Webbinarier & kurser

 

Anmäl dig till våra webbinarier och kurser

Nu sänder vi webbinarier och erbjuder kurser som bidrar till en tryggare, smartare och mer lönsam e-handel i Sverige.

Registrera dig till våra kommande live-sändningar eller titta på dem i efterhand när det passar dig. Oavsett vad ditt företag behöver, här hittar du kunskap, får ta del av erfarenheter och råd som kan leda till nya affärsinsikter inom e-handel.

Håll dig uppdaterad

KALENDER
mars
11
tor
Pre D-Congress 2021

Ett digitalt möte om en gemensam agenda för tillväxt och hållbar innovation

Arrangör: Svensk Digital Handel
Plats: Webbinarium
arrow
17
ons
Hur expanderar man sin e-handel utomlands på bästa sätt?

Ett webbinarium om generella strategier tillsammans med utmaningar och möjligheter för en lyckad expansion.

Arrangör: Portsgroup
Plats: Webbinarium
arrow
arrow

Pre D-Congress 11 mars

Den 11 mars, dagen vi i vanliga fall hade träffats på D-Congress i Göteborg, samlar Svensk Digital Handel och Svensk Handel några av de främsta aktörerna på den svenska marknaden i ett digitalt möte.

Läs mer

Hur ni ökar intäkterna under en pandemi!

Följ med på en spännande paneldiskussion mellan några av de svenska jättarna inom e-handel: Skincity, Svensk Digital Handel, Beyond Retail och Emarsys.

Till webbinariet

AMAZON i Sverige – hot eller möjlighet?

Nätjätten Amazon finns nu i Sverige. Vilka följder får det för handeln? För konsumenterna? För miljön? Missa inte webbinariet där tre sakkunniga experter ger sin bild av läget.

Till webbinariet

Bedrägerier på nätet

Under kampanjen Tänk säkert bjöd MSB in Nina Jelver, bedrägeriexpert på Svensk Handel och Eleonor Dahlberg, vice VD Svensk Digital Handel till ett webbinarium om de vanligaste formerna av bedrägeri mot företagare.

Till webbinariet

Purpose Driven Commerce - 3 tillfällen direkt från LA

Purpose Driven Commerce ökar mer och mer i betydelse. En värderingsdriven och hållbar tillväxt kommer att vara avgörande för att handeln skall komma vidare ur det svåra läget den nu befinner sig i.

Läs mer

Live video shopping: nya möjligheter för e-handeln!

Varför live video shopping blev enormt i Kina och vad är nästa steg i utvecklingen. konkreta tips hur det fungerar och varför konsumenter älskar det nya sättet att shoppa.

Till webbinariet

PostNord Retail Day Connect 22 september 2020

Hur vi skyndar på omställningen till fossilfri frakt var temat i ett samtal mellan PostNords hållbarhetschef Sofia Leffler Moberg och vår VD Per Ljungberg. Dom presenterade bland annat fem punkter för att snabba på omställningen.

Till webbinariet

Du kanske även vill ha mer branschinformation

Då skall du läsa vidare på nyhetssidan och i kunskapsbanken.

Nyheter

Vi samlar nyheter om vad som sker inom digital handel. Både i Sverige, men även i övriga världen.

Läs mer
 
 

Kunskapsbanken

Detta är intressant för dig som letar fakta i form av undersökningar och rapporter. Men här finns även juridiska beslut som påverkar e-handelns utveckling och mycket mera.

Läs mer
 
 
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!