Webbinarier - digital handel

 

Välkommen till våra webbinarier on-demand

Vi sänder och medverkar i webbinarier som bidrar till en tryggare, smartare och mer lönsam e-handel i Sverige.

Registrera dig till våra kommande live-sändningar eller titta på dem i efterhand när det passar dig. Oavsett vad ditt företag behöver, här hittar du kunskap, får ta del av erfarenheter och råd som kan leda till nya affärsinsikter inom e-handel.

Håll dig uppdaterad

KALENDER
december
02
tor
En statligt godkänd e-legitimation för ökad säkerhet och bättre konvertering

Arrangör: Svensk Digital Handel i samarbete med Freja eID
Plats: Webbinarium
arrow
april
28
tor
E-commerce as entertainment

D-Congress arrangeras av Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan i Göteborg. Med fler än 2000 deltagare, 100 utställare och 70 talare är vi Sveriges största e-handelsevent. Temat för 2022 års D-Congress är E-commerce as entertainment.

Arrangör: Svensk Digital Handel
Plats: Svenska Mässan i Göteborg
arrow
arrow

Freja eID - Webbinarium 2 december

Freja har på ett år växt användarantalet med 390% till 332 000 och är i färd med att skapa en helt ny sorts tjänst. Freja skapar magi i användarresan – från nykundsregistrering och interaktion till check-out och paketlevereans.

Läs mer

Partner Day 5 oktober 2021

Panelsamtal om hur vikten av partnerskap för att tillsammans forma framtidens handel. Medverkande: Susanne Holmström, VD NetOnNet, Kristofer Tonström, VD Clas Ohlson och Charlotte Nordén, VD Cellbes, och samtalet leds av Svensk Digital Handels VD Per Ljungberg.

Starta filmen

Webbinarium med de nominerade

Häng med på ett intimt, ärligt och insiktsfullt webinar med de tre nominerade e-handelsföretagen i D-Award 2021: CAIA Cosmetics, Maya Delorez och Sellpy.

Till webbinariet

D-Logistik Lunch

Den 27 maj samlade vi tio av Sveriges logistikaktörer som på sex minuter var kort presenterade hur hållbara deras e-handelsleveranser är och vilka frågor de driver.

Till webbinariet

IT-relaterad brottslighet

Bedrägerier och IT-brott är ett växande problem för svenska företag. Vartannat handelsföretag utsattes för IT-relaterade brott under 2020. Ta del av det webbinarium i ämnet som sändes under Säkerhetsveckan 2021.

Starta webbinariet

iCore Summit 2021 – Svensk Digital Handel

Unified Commerce & morgondagens e-handel. En intervju med Per Ljungberg, VD på Svensk Digital Handel.

Starta webbinariet

Pre D-Congress 11 mars

Den 11 mars, dagen vi i vanliga fall hade träffats på D-Congress i Göteborg, samlar Svensk Digital Handel och Svensk Handel några av de främsta aktörerna på den svenska marknaden i ett digitalt möte.

Starta webbinariet

Hur ni ökar intäkterna under en pandemi!

Följ med på en spännande paneldiskussion mellan några av de svenska jättarna inom e-handel: Skincity, Svensk Digital Handel, Beyond Retail och Emarsys.

Till webbinariet

AMAZON i Sverige – hot eller möjlighet?

Nätjätten Amazon finns nu i Sverige. Vilka följder får det för handeln? För konsumenterna? För miljön? Missa inte webbinariet där tre sakkunniga experter ger sin bild av läget.

Till webbinariet

Bedrägerier på nätet

Under kampanjen Tänk säkert bjöd MSB in Nina Jelver, bedrägeriexpert på Svensk Handel och Eleonor Dahlberg, vice VD Svensk Digital Handel till ett webbinarium om de vanligaste formerna av bedrägeri mot företagare.

Till webbinariet

Purpose Driven Commerce - 3 tillfällen direkt från LA

Purpose Driven Commerce ökar mer och mer i betydelse. En värderingsdriven och hållbar tillväxt kommer att vara avgörande för att handeln skall komma vidare ur det svåra läget den nu befinner sig i.

Läs mer

Live video shopping: nya möjligheter för e-handeln!

Varför live video shopping blev enormt i Kina och vad är nästa steg i utvecklingen. konkreta tips hur det fungerar och varför konsumenter älskar det nya sättet att shoppa.

Till webbinariet

PostNord Retail Day Connect 22 september 2020

Hur vi skyndar på omställningen till fossilfri frakt var temat i ett samtal mellan PostNords hållbarhetschef Sofia Leffler Moberg och vår VD Per Ljungberg. Dom presenterade bland annat fem punkter för att snabba på omställningen.

Till webbinariet

Du kanske även vill ha mer branschinformation

Då skall du läsa vidare på nyhetssidan och i kunskapsbanken.

Nyheter

Vi samlar nyheter om vad som sker inom digital handel. Både i Sverige, men även i övriga världen.

Läs mer
 
 

Kunskapsbanken

Detta är intressant för dig som letar fakta i form av undersökningar och rapporter. Men här finns även juridiska beslut som påverkar e-handelns utveckling och mycket mera.

Läs mer
 
 
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!