Hur kan vi utveckla hållbara och kostnadseffektiva leveranstjänster när e-handeln exploderar och konsumentmakten ökar?

Svensk Digital Handel var värd för ett av konferensspåren på Logistik & Transport den 7 november 2018. 

Här lyfter vi frågeställningar om hur de är möjligt att skapa leveranslösningar som är både långsiktigt hållbara och kostnadseffektiva. Samtidigt som konsumenterna förväntar sig gratis och snabbare leveranser med ökad valfrihet. Vi bjuder på internationella trender och insikter plus konkreta exempel från både offentlig och privat sektor. Lyssna till relevanta förbättringsåtgärder inom logistikens utmaningar och få en ”sneak peek” in i hur framtidens stadsplanering anpassas till den explosionsartade e-handeln.

ALla talare

Logistik & Transport på Svenska Mässan i Göteborg

Logistik & Transport är Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Här möter du hundratals utställare som vill träffa just dig. Här knyter du kontakter, gör affärer och inspireras till nya idéer. Dessutom erbjuds den tyngsta konferensen i branschen. Här diskuteras de senaste problemställningarna och utmaningarna inom logistik och transport.

Handelshögskolan i Göteborg

Michael Browne

Inquire

Jan Conradsson

Handelshögskolan Örebro

Frans Prenkert

Closer DenCity

Lina Olsson

HUI Research

Per Andersson

Svensk Digital Handel

Per Ljungberg

NetOnNet

Stefan Svensson

PostNord

Arne Andersson

Fastighetsägarna Stockholm

Christoffer Börjesson

Bring

Catherine Löfquist

Modexa

Pia Johansson

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!