Skrota B2B och B2C – fokus på H2H!

De flesta företag som vänder sig till kunder har kommit långt med digitaliseringen. I B2B-branschen återstår dock mycket att göra – men detta kan också innebära stora möjligheter för de som tar sig an utmaningen. Oavsett om det handlar om den interna organisationen, att hitta rätt samarbetspartners både i Sverige och på utländska marknader – och att utnyttja data om sina kunder. Viktigast av allt är dock att sätta kundens behov i första rummet. H2H gäller!

Allt detta och mycket mer, fick deltagarna på D-B2B i Göteborg den 8 oktober veta mer om under en fullspäckad dag med inspiration och innovation som ledord. Håll utkik, mer information kommer och registrera dig för vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om branschen och våra kommande event.

NYHETSBREV

Johan & Johan

Johan Aledal

Johan & Johan

Emma Hellbom

Storm Commerce

Niclas Heurlin

Collector Bank

Nicklas Folk

Collector Bank Payments

Jonas Ogvall

Zidcore

Christian Ekman

Beleco

Sebastian Rudenstam

Raptor Services A/S

Kenneth Boll

Episerver

Mårten Bokedal

Toyota Material Handling Europe

Cecilia Nilsson

Columbus Commerce Göteborg

Sara Kempe

By Rydéns

Jonas Frykman

FRISTADS

Tomas Wikström

FRISTADS

Jonatan Andersson

KEYNOTE: Doberman

Elin Ankerblad

Omniarch

Pelle Pettersson

Svea Ekonomi

Thomas Svensson

Några ord från våra deltagare

”Enligt mig är det absolut viktigaste för sin personliga utveckling att stanna upp och lyssna när andra berättar saker och ta till sig av det. Så därför skulle jag säga att dagar som denna är ovärderliga när det gäller att få ny kunskap!”

Pelle Pettersson, VD och medgrundare – OMNIARCH

”Det är viktigt att tänka samarbete, man kommer aldrig kunna vara bäst på allting idag. Partnerskap och samarbete är nyckeln till framgång när det kommer till innovation och nya affärsmöjligheter.”

Elin Ankerblad, Medgrundare och Business Director – DOBERMAN

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!