Hur kan vi utveckla hållbara och kostnadseffektiva leveranstjänster när e-handeln exploderar och konsumentmakten ökar?

Svensk Digital Handel var värd för ett av konferensspåren på Logistik & Transport den 7 november 2018. 

Här lyfter vi frågeställningar om hur de är möjligt att skapa leveranslösningar som är både långsiktigt hållbara och kostnadseffektiva. Samtidigt som konsumenterna förväntar sig gratis och snabbare leveranser med ökad valfrihet. Vi bjuder på internationella trender och insikter plus konkreta exempel från både offentlig och privat sektor. Lyssna till relevanta förbättringsåtgärder inom logistikens utmaningar och få en ”sneak peek” in i hur framtidens stadsplanering anpassas till den explosionsartade e-handeln.

TALARPROGRAM 2018

Logistik & Transport på Svenska Mässan i Göteborg

Logistik & Transport är Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Här möter du hundratals utställare som vill träffa just dig. Här knyter du kontakter, gör affärer och inspireras till nya idéer. Dessutom erbjuds den tyngsta konferensen i branschen. Här diskuteras de senaste problemställningarna och utmaningarna inom logistik och transport.

8 OKTOBER 2019

Läs mer

22 OKTOBER 2019

Läs mer
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!