Håll utkik efter Digital Fashion Show Sweden september 2020!

Digital Fashion Show september 2020 – Ett initiativ för att stötta svenska varumärken!

Svensk Digital Handel, Knowit Experience och Episerver går samman för att stötta svenska varumärken inom mode och skönhet under den rådande krisen med Sveriges första Digital Fashion Show!

För att kunna stötta fler svenska varumärken flyttas nu Digital Fashion Show Sweden fram till hösten 2020 där konsumenter ges möjligheten att se en unik och personlig modevisning från flera varumärken. Showen sänds via livestream, med kommentatorer och DJ samt har ett efterföljande VIP-rum med live-chatt.

Syftet är att boosta den digitala försäljningen hos medverkande varumärke genom att erbjuda en exceptionell show som inspirerar och underhåller tittarna. Det är enkelt och lätt att delta, för både varumärke och tittare. Allt är givetvis också kostnadsfritt!

Är ni intresserade av att medverka?

Vill du veta mer? Kontakta Linda Ayres, marknadsansvarig på Knowit Experience på 076-3399072 eller linda.ayres@knowit.se

LÄS MER OCH lämna intresseanmälan IDAG

 • Svensk Distanshandel AB
  Drottninggatan 56
  411 07 Göteborg
 • Svensk Digital Handel
  Regeringsgatan 60
  111 56 Stockholm
 • Svensk Handel
 • Trygg E-handel
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!