Stärkt konkurrenskraft när handeln är gränslös

Den 7 mars samlade Svensk Digital Handel hela det svenska ekosystemet inom den digitala handeln. Och D-Congress är i många avseenden symbolen för det här ekosystemet. Alla är här. Det är här de hetaste nya tjänsterna presenteras. Det är här de senaste insikterna levereras. Och det är här många nya samarbeten och nätverk formeras.

Och när vi nu är samlade här i Göteborg i Göteborg känns det fantastiskt kul att konstatera att svensk e-handel mår riktigt bra. Egentligen alldeles utmärkt, faktiskt. Allt fler svenska e-handelsföretag visar god lönsamhet och växer – inte bara i Sverige utan även utomlands.

En gränslös handel skapar möjligheter att expandera

Och det behövs. För när handeln har blivit gränslös har konkurrensen också blivit tuffare. Men en gränslös handel skapar också möjligheter att expandera. Och här finns det några svenska företag som sticker ut lite mer än alla andra. De bryter ny mark. De skapar kundupplevelser utöver det vanliga. Och de sätter svensk e-handel på den globala handelskartan.

Vi är mycket stolta över 2019 års program och utställning

Precis som e-handeln så växer D-Congress så det knakar. Vi är fler än någonsin här idag. Och vi är också mycket stolta över det program och den utställning som vi har skapat tillsammans med våra Business Partners i år. Som en e-handelsveteran sa till mig för någon månad sedan. ”Jag har aldrig sett ett så starkt program på e-handelsevent i Sverige tidigare. Det är direkt dumt att inte åka till D-Congress i år”.

ta del av insikter från d-congress 2019 här

Tack för i år och vi ses igen den 5 mars 2020.
Samma tid, samma plats!

D-Congress 2019
Alla talare

Här hittar du en komplett översikt med alla talarna 2019. Det är en unik bredd av talarna med något för alla som är intresserade av den digitala handelns utveckling och framtid.

Hela listan med talare

D-AWARD 2019
Årets Digitala Handel

D-Award är ett nyinstiftat pris från Svensk Digital Handel. De nominerade företagen Desenio, iDeal Of Sweden och RevolutionRace valdes ut av en jury bestående av Svensk Digital Handels styrelse och vinnaren utsågs av deltagarna på D-Congress i Göteborg den 7 mars.

Läs mer

D-Congress 2019
2200
Deltagare
110
Utställare
66
Talare

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!