Tema - Program - Talare

E-handeln blir allt starkare förknippad med underhållning. Gamification ökar i betydelse och live shopping och social commerce är redan mainstream. Nästa fenomen är The Metaverse, en virtuell verklighet som i grunden förändrar hur vi tänker kring konsumtion. Huvudtemat för D-Congress 2022 är E-commerce as entertainment.

D-Congress program består av 80+ talare fördelade på flera scener. Varje scen har från och med D-Congress 2022 tydliga teman. På vår största scen – Kongresshallen med plats för 1500 deltagare – är temat E-commerce as entertainment. Huvudakt är Den Digitala Draken med gäster som gjorde succé på D-Congress 2019

DEN DIGITALA DRAKEN – EN TEASER

Övriga scenerHitta temat som passar dig

Vår näst största scen - med plats för fler än 500 deltagare - har temat Circular businesses and impact proof. Övriga scener har plats för 200-300 deltagare och med nedanstående teman.

D-Logistic

Sustainable e-commerce deliveries in the ideal city

 
 

Fintech and innovation

How AI and data change retail

 
 

Scale-ups

Strategies for growth and expansion

 
 

Start-ups

How to build a successful e-commerce business

 
 

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!