CAIA Cosmetics  - vinnare av D-Award 2021

CAIA Cosmetics är i hård konkurrens med Maya Delorez och Sellpy det företag som bidragit mest till att driva e-handeln i Sverige framåt under det senaste året. CAIA Cosmetics fick flest av de fler än 17 915 röster som lämnats på Svensk Digital Handels sajt mellan den 8 – 26 oktober. Priset delades ut på Sveriges största e-handelsevent D-Congress den 28 oktober 2021.

“Vi vill med D-Award uppmärksamma de svenska e-handelsföretag som bryter ny mark, som skapar kundupplevelser utöver det vanliga och som sätter svensk e-handel på den globala e-handelskartan. CAIA Cosmetics är definitivt värdiga vinnare av D-Award 2021”

– Svensk Digital Handels och juryns ordförande Malin Winbom

2021 års tre finalister i D-Award

 

Se film med motivering
Se film med motivering
Se film med motivering

D-Award 2021Vilka företag letar vi efter?

Vissa varumärken inspirerar. Med små, enkla grepp, men med stor genomslagskraft. Genom sitt varma och effektiva tillmötesgående i supporten eller med en leverans som var både snabb, smidig, och snygg. Eller som skapat innovativa lösningar för att köpupplevelsen ska bli sömlös för dig som konsument. Varumärken som, i allt de gör, tänker ett steg längre för att påverka människors liv och världen vi lever i. Som integrerat det vi kallar ”purpose” eller ”higher value” som en viktig del i sina värderingar. Som lever det, både internt och externt. Dessa företag letar tävlingen D-Award efter.

Vad krävs för att bli nominerad?Minst ett av följande kriterier måste uppfyllas

→ Företaget har genom nya innovationer och nya lösningar brutit ny mark och drivit den digitala handeln med varor i Sverige framåt

→ Företaget har utvecklat erbjudanden som genomsyrar alla företagets kanaler och som skapar en komplett kundupplevelse utöver det vanliga

→ Företaget har varit mycket framgångsrikt internationellt och bidragit till att sätta svensk e-handel på den globala e-handelskartan

→ Företaget ligger i framkant när det gäller värderingsstyrda affärer. Värderingarna genomsyrar hela företagets affär och är en del av vad varumärket står för.

D-Award

D-Award utser det e-handelsföretag som har bidragit mest till att utveckla den e-handeln i Sverige det gångna året. D-Award startades 2019 av Svensk Digital Handel och vinnaren utses varje år på D-Congress, Sveriges största e-handelsevent.

Juryn består av styrelsen i Svensk Digital Handel med Malin Winbom, COO på Svensk Handel, som juryordförande. Juryn nominerar tre företag utifrån satta kriterier. Allmänheten röstar digitalt på de nominerade fram till D-Congress. Vinnaren presenteras på D-Congress middag

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!