D-CONGRESS 28 OKTOBER 2021

Årets tema: ”Tillsammans formar vi framtidens handel”

Köp digital biljett

 

Välkommen till D-Congress 2021

Vi lever i en tid av ovisshet där vem och vad vi väljer att lita på förändras i rask takt. Där den digitala handeln växer i rekordfart och där den som har förmågan att forma bra partnerskap, involvera och engagera sina kunder och snabbt ställa om sin affär har bäst förutsättningar att skapa hållbar tillväxt. Årets tema är Tillsammans formar vi framtidens handel.

BILJETTER TILL DIGITALA D-CONGRESS

Biljetterna till att fysiskt närvara på årets D-Congress är slutsålda! Det går fortsatt att köpa biljetter till den digitala livesändningen. I den kan du se samtliga keynotes och talares framträdanden.

Köp biljetter här
 

Utställarlista

Hitta rätt partner
 
 

Talare

Se hela listan
 
 

 

DAGSBILJETT

En heldag laddad med kunskap, nätverkande och inspiration

Allt detta ingår!
 
 

Dagsbiljett ger dig allt detta

 • Entré till utställningen och företag med spetskompetens som är redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt
 • Tillgång till hela talarprogrammet med aktuella, relevanta och intressanta ämnen
 • Öppen studio i hallen med intervjuer och spaningar
 • App för mötesbokning
 • Alla måltider under dagen (fika och lunch)
 • Förfest i hallen bland utställarna

KÖP BILJETT

COVID-19

Vad gäller på D-Congress 2021

Ta reda på mer
 

Covid-19 och D-Congress 2021

Vi ska genomföra D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg den 28 oktober i år. Men vi bevakar naturligtvis noggrant eventuella ändringar i restriktionerna som Folkhälsomyndigheten beslutar om.

Vår medarrangör Svenska Mässan har jobbat intensivt med att kvalitetssäkra sina smittskyddsrutiner för covid-19 och är som mässanläggning covid-19-certifierade. Vi har sett över rutiner för att det inte ska bli för trångt vid t ex lunchen och vid våra scener. Vi kommer ha en middag med bara specialinbjudna gäster och vi pausar nattklubben i år. Vi rekommenderar att deltagare på D-Congress är färdigvaccinerade mot Covid-19, har antikroppar eller ett aktuellt PCR-test. Allt för att du som besökare ska känna dig trygg och säker på mässan.

För att det inte ska bli för trångt har vi begränsat antalet biljetter till D-Congress i år. Och middagen gäller endast för utställande partners med gäster.

VID ANKOMST

Välkommen till Entré 8 intill Scandinavium

Hitta hit
 
 

Välkommen till Entré 8

Ingång till D-Congress sker via Entré 8 som ligger intill Scandinavium på Mässans gata 8. Där skall du visa upp och scanna din QR-kod som skickas till dig dagarna innan D-Congress.

HITTA HIT 

Parkering

PÅ SVENSKA MÄSSAN

Tider, vägbeskrivning och parkering

Ta reda på mer
 
 

D-Congress öppettider

 • 07.45 Utställningen öppnar
 • 09.00 Inledningstal i Kongresshallen
 • 17.00 Förfesten startar
 • 18.00 Utställningen stänger
 • 18.30 Middagen serveras (kvällsbiljett behövs)

Svenska Mässan

Mässans gata 8, Göteborg
Tfn: +46 31-708 80 00

HITTA HIT

Parkering

SVENSKA MÄSSAN I GÖTEBORG

En hållbar mötesplats!

Om hållbarhetsarbetet
 
 

En hållbar mötesplats

I en värld full av utmaningar behöver vi mötas. För att idéer, affärer och kulturer ska blomstra krävs att vägar korsas. Utan möten ingen utveckling. Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

SVENSKA MÄSSANS HÅLLBARHETSARBETE

HOTELLSPECIAL

Gothia Towers med 20 % rabatt!

Läs mer och boka idag!
 
 

Boka hotell till specialpris – 0 meter från mässan

Boka ditt favoritrum på Hotel Gothia Towers eller Upper House redan idag för att säkra dina hotellnätter under D-Congress. Vi erbjuder dig som besökare ett specialpris med 20% rabatt på dagsaktuella priser om du bokar via länken nedan. Observera att priset kan variera. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Rabatten gäller endast för boende i anslutning till D-Congress 2021. Och passa på att stanna över helgen, specialpriset gäller även då. Först till kvarn…

BOKA HÄR

Hand in Hand Sweden

Tack till talare och facilitator

Ta reda på mer
 
 

Hand in Hand

Vi stöder Hand in Hand istället för gåvor och blommor till talarna. Organisationen bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap. Deras fokus ligger på att hjälpa kvinnor att starta egna affärsverksamheter, för att med egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Hand in Hand i siffror[1]

 • Antal skapade jobb: fler än 4,8 miljoner
 • Antal startade affärsverksamheter: fler än 3 miljoner

Hand in Hands arbetsmodell bygger på hjälp till självhjälp och innehåller fyra utbildningssteg som tillsammans skapar förutsättningar för bestående förbättring och utveckling. Modellen har anpassats utifrån de lokala förutsättningarna i respektive verksamhetsland för att uppnå bästa möjliga resultat. Hela utbildningen kan ta närmare ett år innan medlemmarna i självhjälpsgrupperna är redo att starta sina affärsverksamheter.

[1] Resultat per juni 2021 i avrundade tal. Exakt uppgift som uppdateras löpande finns på handinhand.nu

Läs mer om Hand in Hand

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!