D-CONGRESS 28 OKTOBER 2021

Årets tema: ”Tillsammans formar vi framtidens handel”

Därför ska du delta

 

Välkomna till D-Congress den 28 oktober 2021

Vi lever i en tid av ovisshet där vem och vad vi väljer att lita på förändras i rask takt. Där den digitala handeln växer i rekordfart och där den som har förmågan att forma bra partnerskap, involvera och engagera sina kunder och snabbt ställa om sin affär har bäst förutsättningar att skapa hållbar tillväxt. Årets tema är Tillsammans formar vi framtidens handel.

Vi är mycket stolta över årets internationella keynotes på D-Congress. Rachel Botsman, är en ledande expert, föreläsare och författare på ämnet “tillit”. Inom kort presenterar vi dessutom en av världens ledande experter och trendspanare inom internationell retail samt grundaren av en startup som har som ambition att genom att använda data och algoritmer förändra och göra modeindustrin mer hållbar.

Missa inget, håll dig uppdaterad med branschinformation och D-Congress innehåll.

NYHETSBREV

Utställarlista

Hitta rätt partner
 
 

Talare

Se hela listan
 
 

 

DAGSBILJETT

Allt detta ingår!

Mer information
 
 

Dagsbiljett ger dig allt detta

 • Entré till utställningen där 110 företag med spetskompetens är redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt.
 • Tillgång till hela talarprogrammet från flera scener med relevanta ämnen.
 • App för mötesbokning.
 • Alla måltider under dagen (fika och lunch).
 • Förfest i Kongressfoajen.

KVÄLLSBILJETT

Middag och underhållning.

Detta ingår
 
 

Häng med hela kvällen!

Efter någon timmes mingel på förfesten, är det dags för nästa höjdpunkt. En 3-rättersmeny som blir en upplevelse i klass med en designrestaurang. Rätterna bygger mycket på råvaror från vårt närområde och det serveras ett passande vinpaket eller alkoholfria alternativ. Showen under kvällens middag är någonting alldeles extra. Middag och underhållning ingår i kvällsbiljetten.

EFTERFEST!

Från kl. 22.00

The Grand Finale
 
 

The Grand Finale

På efterfesten samlas vi som vill fortsätta partaja! Häng med på The Grand Finale där en DJ säkerställer hög puls, bra musik och dans. Ett perfekt avslut på en lyckad dag. Efterfesten ingår i dagsbiljetten och kickar igång kl. 22 i restaurang Seasons på Svenska Mässan.

VID ANKOMST

Välkommen till Entré 8 intill Scandinavium.

Hitta hit
 
 

Välkommen till Entré 8

Ingång till D-Congress sker via Entré 8 som ligger intill Scandinavium på Mässans gata 8. Där skall du visa upp och scanna din QR-kod som skickats ut med SMS dagarna innan D-Congress.

Hitta hit 

PÅ SVENSKA MÄSSAN

Praktiska detaljer och tider.

Hålltider
 
 

D-Congress öppettider

 • 08.00 Utställningen öppnar
 • 09.00 Inledningstal i Kongresshallen
 • 17.00 Förfesten startar
 • 18.00 Utställningen stänger
 • 18.30 Middagen serveras (kvällsbiljett behövs)
 • 22.00 Efterfest

Svenska Mässan

Mässans gata 8, Göteborg
Tfn: +46 31-708 80 00

Hitta hit

SVENSKA MÄSSAN

En hållbar mötesplats!

Om hållbarhetsarbetet
 
 

En hållbar mötesplats

I en värld full av utmaningar behöver vi mötas. För att idéer, affärer och kulturer ska blomstra krävs att vägar korsas. Utan möten ingen utveckling. Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

SVENSKA MÄSSANS HÅLLBARHETSARBETE

HOTELLSPECIAL

Gothia Towers med 20 % rabatt!

Boka idag
 
 

Boka hotell till specialpris – 0 meter från mässan

Boka ditt favoritrum på Hotel Gothia Towers eller Upper House redan idag för att säkra dina hotellnätter under D-Congress. Vi erbjuder dig som besökare ett specialpris med 20% rabatt på dagsaktuella priser om du bokar via länken nedan. Observera att priset kan variera. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Rabatten gäller endast för boende i anslutning till D-Congress 2021. Och passa på att stanna över helgen, specialpriset gäller även då. Först till kvarn…

BOKA HÄR

Hand in Hand Sweden

Tack till talare och facilitator.

Ta reda på mer
 
 

Hand in Hand

Vi stöder Hand in Hand istället för gåvor och blommor till talarna. Organisationen bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap. Deras fokus ligger på att hjälpa kvinnor att starta egna affärsverksamheter, för att med egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Hand in Hand i siffror[1]

 • Antal skapade jobb: fler än 4,8 miljoner
 • Antal startade affärsverksamheter: fler än 3 miljoner

Hand in Hands arbetsmodell bygger på hjälp till självhjälp och innehåller fyra utbildningssteg som tillsammans skapar förutsättningar för bestående förbättring och utveckling. Modellen har anpassats utifrån de lokala förutsättningarna i respektive verksamhetsland för att uppnå bästa möjliga resultat. Hela utbildningen kan ta närmare ett år innan medlemmarna i självhjälpsgrupperna är redo att starta sina affärsverksamheter.

[1] Resultat per juni 2021 i avrundade tal. Exakt uppgift som uppdateras löpande finns på handinhand.nu

Läs mer om Hand in Hand

 

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!