Välkommen till D-Congress den 5 mars

Missa inte när hela ekosystemet inom den digitala handeln i Sverige är samlade under en dag!

Se filmen 2019

Hela ekosystemet är på plats

D-Congress arrangeras av Svensk Digital Handel och Svenska Mässan i samarbete med Svensk Handel. Med 2200 deltagare, 110 utställare och 66 talare är vi Sveriges största e-handelsevent. Hela ekosystemet inom den digitala handeln i Sverige är samlade under en dag för att lyssna på inspirerande talare, byta erfarenheter och knyta nya affärskontakter.

Och när mässgolvet töms, gör som alla andra, fortsätt ha trevligt hela kvällen. Den kickar igång i Kongressfoajén med mingel, sen är det middag och underhållning i Kongresshallen. Vi rundar av med Grand Final med efterfest i vår egna Night Club.

”D-Congress är den enda konferensen i Sverige där hela ekosystemet inom e-handeln samlas. Alla som gör det möjligt för kunden att sitta i soffan och få hem vilken produkt som helst – e-handelsföretag, betalningsleverantörer, distributörer – alla är på plats. Och dessutom känner vi varandra så det blir en bra fest också…”

SARA WIMMERCRANZ
Medgrundare BackingMinds
Medgrundare Footway

intervjuer med några av deltagarna

Stärkt konkurrenskraft
När handeln är gränslös

Inspireras av de bästa när konkurrensen hårdnar. Lära av världens mest innovativa företag. Få insikter om hur en ny generation i Kina definierar om vad shopping är. Och ta rygg på svenska företag som expanderar utanför landets gränser.

Se filmen 2019

Utställare i världsklass
Hela ekosystemet på plats

Vi skapar affärsutveckling tillsammans med några av marknadens största aktörer och leverantörer. Genom ett nära samarbete med våra Business Partners driver vi utvecklingen av den digitala handeln framåt och gör det enklare att handla på nätet. Det kommer finnas 110 utställande företag med spetskompetens, redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt.

D-Congress 2019
D-CONGRESS 2019
2200
Deltagare
110
Utställare
66
Talare
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!