Purpose Driven Commerce – årets tema på D-Congress 2020!

I en handel som styrs allt mer av konsumenterna blir värderingar som rör miljö, människor och samhälle språngbrädor för mer försäljning. Värderingsdrivna varumärken växer dubbelt så snabbt som sina konkurrenter och på D-Congress den 5 mars i Göteborg uppmärksammade vi några av de mest framgångsrika.

Att jobba värderingsdrivet är mer än ett Corporate Social Responsibility-projekt (CSR). Det handlar om att gå på djupet med vad ditt företag kan bidra med till sin omvärld. I allt du gör och är. Idag behöver ett varumärke inte bara sätta kunden först, utan leva värderingar som främjar anställda och samhälle utifrån den ärligt ställda frågan: Varför?

Hallplan och utställare

 

DAGSBILJETT

Allt detta ingår!

Läs mer
 

Dagsbiljett ger dig allt detta

 • Entré till utställningen där 110 företag med spetskompetens är redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt.
 • Tillgång till hela talarprogrammet från 5 olika scener.
 • Dealroom – App för mötesbokning.
 • Alla måltider under dagen (frukost, fika och lunch).
 • Förfest i Kongressfoajen.

KVÄLLSBILJETT

Middag och underhållning.

Läs mer
 

Häng med hela kvällen!

Tänk dig en start med ”smårätter” som delas med vänner kring bordet. Följt av en huvudrätt med förhöjande tillbehör som blir en upplevelse i klass med en designrestaurang. Till detta serveras ett komplett vinpaket eller alkoholfria alternativ. Och showen under kvällens middag är någonting alldeles extra.

EFTERFEST!

Sponsras av Adyen!

Läs mer
 

The Grand Finale

På efterfesten samlas vi som vill fortsätta partaja! Häng med på The Grand Finale där en DJ säkerställer hög puls, bra musik och dans. Ett perfekt avslut på en lyckad dag. Efterfesten ingår i dagsbiljetten och kickar igång kl. 22 i restaurang Seasons på Svenska Mässan.

Efterfesten sponsras av:

VID ANKOMST

Välkommen till Entré 8 intill Scandinavium.

Viktigt!
 

Välkommen till Entré 8

Ingång till D-Congress sker via Entré 8 som ligger intill Scandinavium på Mässans gata 8. Där skall du visa upp och scanna din QR-kod som skickats ut med SMS dagarna innan D-Congress.

VIKTIGT – HÄR HÄMTAR DU UT DIN BADGE

Din badge är en värdehandling och den behövs för att komma in men även för matserveringarna som ingår i biljetten. Utlämning sker i E-hallen på entréplan, direkt efter garderoben.

 

Hitta hit 

 

PÅ SVENSKA MÄSSAN

Praktiska detaljer och tider.

Läs mer
 

Öppettider torsdagen den 5 mars

 • 08.00 Utställningen öppnar
 • 09.00 Inledningstal i Kongresshallen
 • 17.00 Förfesten startar i Kongressfoajen
 • 17.30 Utställningen stänger
 • 18.30 Middagen serveras (kvällsbiljett behövs)
 • 22.00 Efterfest sponsrad av Adyen

 

Till dagens program

 

Svenska Mässan

Mässans gata 8, Göteborg
Tfn: +46 31-708 80 00

 

Hitta hit

SVENSKA MÄSSAN

En hållbar mötesplats!

Läs mer
 

En hållbar mötesplats

I en värld full av utmaningar behöver vi mötas. För att idéer, affärer och kulturer ska blomstra krävs att vägar korsas. Utan möten ingen utveckling. Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

 

Läs mer om Svenska Mässans hållbarhetsarbete

HOTELLSPECIAL

Gothia Towers med 20 % rabatt!

Boka direkt!
 

Boka hotell till specialpris – 0 meter från mässan

Boka ditt favoritrum på Hotel Gothia Towers eller Upper House redan idag för att säkra dina hotellnätter under D-Congress. Vi erbjuder dig som besökare ett specialpris med 20% rabatt på dagsaktuella priser om du bokar via länken nedan. Observera att priset kan variera. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Rabatten gäller endast för boende i perioden den 3-8 mars 2020.

 

Boka här

Hand in Hand Sweden

Tack till talare och facilitator.

Läs mer
 

Hand in Hand

Vi stöder Hand in Hand istället för gåvor och blommor till talarna. Organisationen bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap. Deras fokus ligger på att hjälpa kvinnor att starta egna affärsverksamheter, för att med egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

 

Hand in Hand i siffror[1]

 • Antal skapade jobb: fler än 4,2 miljoner
 • Antal startade affärsverksamheter: fler än 2,7 miljoner

För 900 SEK får en kvinna utbildning och möjligheter att starta en affärsverksamhet enligt Hand in Hands modell.

Räknar vi att varje kvinna har en familj på fyra till fem personer, har Hand in Hands verksamhet idag bidragit till att förbättra levnadsvillkoren för nära 20 miljoner människor.

 

[1] Resultat per november 2019 i avrundade tal. Exakt uppgift som uppdateras löpande finns på handinhand.nu

 

 

Läs mer om Hand in Hand

Värderingsdriven handel på frammarsch!

Förväntningarna och kraven på att varumärken ska vara värderingsdrivna kommer från omvärlden och gör sig allt mer gällande. Konsumenter vill köpa produkter från företag som delar deras värderingar och som gör världen bättre, anställda vill jobba för dessa företag och investerare vill investera i dem.

Men det handlar inte enbart om att skapa ett starkt varumärke – det handlar om försäljning.

Värderingsdrivna varumärken växer dubbelt så snabbt som sina konkurrenter (Kantar Report 2020). Hela 33 procent av konsumenterna väljer redan idag att köpa mer hållbara produkter och 21 procent menar på att de vill göra det i framtiden (Unilever Sustainable Brands Summary).

På D-Congress den 5 mars i Göteborg uppehåller vi oss kring några av de bästa.

D-CONGRESS 2020
1750
Deltagare
110
Utställare
70
Talare
 • Svensk Distanshandel AB
  Drottninggatan 56
  411 07 Göteborg
 • Svensk Digital Handel
  Regeringsgatan 60
  111 56 Stockholm
 • Svensk Handel
 • Trygg E-handel
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!