TACK FÖR I ÅR

Vi ses igen 8-9 mars 2023

Årets D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg samlade 2400 deltagare, 100 utställare och bjöd på ett program med över 135 talare fördelade på sex scener. Det är Sveriges främsta och största mötesplats för hela det svenska ekosystemet inom e-handel.

Tack för i år, vi ses igen 8-9 mars 2023

E-handeln blir allt starkare förknippad med underhållning. Gamification ökar i betydelse och live shopping och social commerce är redan mainstream. Nu kommer The metaverse, en virtuell verklighet som kan komma att förändra hur vi tänker kring konsumtion. Huvudtemat för D-Congress 2022 var E-commerce as entertainment.

Den 28 april 2022 genomfördes årets D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg. Med 2400 deltagare, 100 utställare och med ett program som består av +135 talare fördelade på sex scener är vi Sveriges främsta och största mötesplats för hela det svenska ekosystemet inom e-handel.

Nytt för i år var också att vi tjuvstartade D-Congress redan den 27 april med Women in Tech [at] D-Congress samt ett välkomstmingel dit alla som har biljett till D-Congress var välkomna.

Varför ska du gå på D-Congress?

Hela ekosystemet är på plats!

Sveriges största e-handelsevent, D-Congress, arrangeras av Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenska Mässan. Hela ekosystemet inom digital handel i Sverige samlas under en dag för att lyssna på inspirerande talare, byta erfarenheter och knyta nya affärskontakter. Det är här de hetaste nya tjänsterna presenteras. Det är här de senaste insikterna levereras. Och det är här många nya samarbeten och nätverk formas.

Inspiration från tidigare år

Här levereras de senaste insikterna

Återupplev tidigare års D-Congress

Vår ambition är att du på D-Congress får ta del av de senaste insikterna inom den digitala handeln. På D-Congress 2019 presenterades de senaste insikterna från e-handeln med fokus på upplevelser. Insikter som idag är självklara inom den svenska e-handeln. Temat på D-Congress 2020 var värderingsdriven handel och där uppmärksammades några av de mest syftesdrivna varumärkena. Att varumärket står för något mer än att bara tjäna pengar är idag en självklarhet för de mest framgångsrika e-handelsföretagen. D-Congress 2021 genomfördes kort efter att samhället öppnande upp efter pandemin och hade temat Tillsammans formar vi framtidens handeln. När det gäller sluter vi upp och hjälper varandra.

Purpose driven commerce

 

Dagsbiljett ger dig allt detta

 • Entré till utställningen och företag med spetskompetens som är redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt
 • Tillgång till hela talarprogrammet med aktuella, relevanta och intressanta ämnen
 • Öppen studio i hallen med intervjuer och spaningar
 • Plattform för mötesbokningar
 • Alla måltider under dagen (fika och lunch)
 • Förfest i hallen bland utställarna

Välkommen till Entré 8

Ingång till D-Congress sker via Entré 8 som ligger intill Scandinavium på Mässans gata 8. Där skall du visa upp och scanna din QR-kod som skickas till dig dagarna innan D-Congress.

D-Congress öppettider

 • 07.45 Utställningen öppnar och det serveras frukostkaffe
 • 08:00 Live sändningarna i studion startar
 • 09.00 Inledningstal i Kongresshallen
 • 10.00 Förmiddagsfika
 • 12.00 Lunch
 • 14.45 Eftermiddagsfika
 • 16.00 Mingel och snacks
 • 18.00 Utställningen stänger
 • 19.00 Middagen serveras (kvällsbiljett behövs)
 • 22.00 Efterfesten kickar igång

Svenska Mässan

Mässans gata 8, Göteborg
Tfn: +46 31-708 80 00

Hitta hit

Parkering

Boka hotell till specialpris – 0 meter från mässan

Boka ditt favoritrum på Hotel Gothia Towers redan idag för att säkra dina hotellnätter under D-Congress. Vi erbjuder dig som besökare ett specialpris med 20% rabatt på dagsaktuella priser om du bokar via länken nedan (gäller ej Upper House). Observera att priset kan variera. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Rabatten gäller för boende i anslutning till D-Congress 2022.

Boka här

Erbjudande 28 april

I april öppnar “Corner”, en ny restaurang på Svenska Mässan med fokus på mat, dryck och aktiviteter. I hörnet Korsvägen/Skånegatan erbjuds ett helt nytt koncept som inte funnits i huset tidigare. Boka en två-rätters meny för 385 kr per person (inkl moms). Menyn med två olika förrätter och varmrätter presenteras inom kort.

Boka idag på restaurants@gothiatowers.com eller 031-750 8805. Uppge ”D-Congress” vid bokningstillfället. Erbjudandet gäller den 28 april från klockan 17.00.

Efterfest

Efterfesten, som arrangeras av vår partner Adyen, kickar igång klockan 22.00 och dit är alla som har biljett till D-Congress välkomna.

En hållbar mötesplats

I en värld full av utmaningar behöver vi mötas. För att idéer, affärer och kulturer ska blomstra krävs att vägar korsas. Utan möten ingen utveckling. Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

Svenska Mässans hållbarhetsarbete

Hand in Hand

Vi stöder Hand in Hand istället för gåvor och blommor till talarna. Organisationen bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap. Deras fokus ligger på att hjälpa kvinnor att starta egna affärsverksamheter, för att med egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Hand in Hand i siffror[1]

 • Antal skapade jobb: nära 5 miljoner
 • Antal startade affärsverksamheter: fler än 3,2 miljoner
 • Antal tränade entreprenörer: drygt 3,3 miljoner

Hand in Hands vision är en värld utan fattigdom. Genom utbildning i entreprenörskap, yrkesträning och tillgång till mikrolån hjälper Hand in Hand framförallt kvinnor att starta egna små företag. Tack vare den ökade inkomsten kan de då, med egen kraft, förbättra livsvillkoren för sig själva och sina familjer.

Hand in Hands unika arbetsmodell för hjälp till självhjälp bidrar till bestående resultat och har positiv effekt på individ- och familjenivå, såväl som på samhället i stort.

[1] Resultat per december 2021 i avrundade tal. Exakt uppgift som uppdateras löpande finns på handinhand.nu

Läs mer om Hand in Hand

Läs mer om D-Congress