D-Congress 8-9 mars 2023

8 mars: Konferens & Välkomstfest I 9 mars: Konferens. Utställning & Dinner Party Svenska Mässan i Göteborg

+2400 deltagare. +100 utställare. + 135 talare. 6 scener. Sveriges ledande mötesplats för hela det svenska e-handelscommunityt är tillbaka bättre än någonsin tidigare.

Profitable creativity

The ability to apply creative thinking to drive better results

Postpandemi. Krig i Ukraina. Klimatkris. Världen förändras. Även inom e-handeln råder hela havet stormar.Tidigare sanningar och strategier verkar inte längre gälla. Utöver kraftig tillväxt förväntas även god lönsamhet. Du måste vara mer kreativ än någonsin tidigare. Kreativ i dina val av försäljningskanaler. I utvecklingen av din affärsmodell. I hur och var du engagerar dina kunder. Hur du bygger ditt varumärke. Och i ditt ledarskap. Det är komplext.

Temat för D-Congress 2023 är Profitable creativity – the ability to apply creative thinking to drive better results.

Första talarna presenteras inom kort!

Nyhetsbrev

 • D-Congress är ett av årets viktigaste – och roligaste! – mötestillfälle. Branschen möts, diskuterar och inspireras av innovativa och framgångsrika exempel. Kombinationen med ett effektivt format, ett brett program och att D-Congress valt just Göteborg gör att jag vill delta!

  Susanne Holmström - VD, NetOnNet

  Till NetOnNet
 • E-handelns bästa och roligaste event. Det perfekta stället att knyta kontakter, inspireras och dela erfarenheter med andra inom branschen.

  Madelene Törnblom - Grundare och VD, Maya Delorez

  Till Maya Delorez
 • Partnerskapet med Svensk Digital Handel har många fördelar. Organisationen har byggt upp ett starkt nätverk av tongivande aktörer inom e-handel och för Adyens räkning hjälper det oss att nå ut med våra rapporter och tjänster till vår viktigaste målgrupp - Sveriges detaljhandlare.

  Tobias Lindh - VD, Adyen Norden & Baltikum

  Till Adyen
 • Vi testade att ställa ut på D-Congress i höstas och fick ett stort intresse från olika e-handlare. Såpass att vi fick in ett par nya kunder som direkt ett direkt resultat av deltagandet!

  Peter Hjort - CCO, IDkollen

  Till IDKollen
 • D-Congress är en riktigt bra och avslappnad mötesplats som ger många möjligheter att knyta kontakter och skapa affärer. För oss resulterade första deltagandet i ett kontrakt med en ledande aktör inom e-handel och mode.

  Fredrik Rundqvist - System Sales, Element Logic

  Till Element Logic
 • Vi på BrightCom fick in sju nya potentiella kunder som kom och pratade med oss i vår monter och som vi nu fortsätter försäljningsprocessen med.

  Mats Gustafsson - VP of Growth, BrightCom

  Till BrightCom
 • Vi på 3bits upplever att partnerskapet och deltagandet på D-Congress bidrar till att vi blir en relevant leverantör där våra kunder känner sig ännu tryggare med den kvalitetsstämpeln det ger. Vi har varit partners i flera år och träffat många kunder på den överlägset bästa mötesplatsen i branschen.

  Stefan Winterlén, VD på 3bits

  Till 3bits

D-Congress 2022

E-commerce as entertainment

Du som var där, dröm dig tillbaka. Du som inte var där, bli inspirerad och häng med oss nästa gång.

Allt detta ingår

 • Entré till utställningen och företag med spetskompetens som är redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt
 • Tillgång till hela talarprogrammet med aktuella, relevanta och intressanta ämnen
 • Öppen studio i hallen med intervjuer och spaningar
 • Plattform för mötesbokningar
 • Alla måltider under dagen (fika och lunch)
 • After Fair – Mingel och snacks

Välkommen till Entré 8

Ingång till D-Congress sker via Entré 8 som ligger intill Scandinavium på Mässans gata 8. Där skall du visa upp och scanna din QR-kod som skickas till dig dagarna innan D-Congress.

D-Congress öppettider

 • 07.45 Utställningen öppnar och det serveras frukostkaffe
 • 08:00 Live sändningarna i studion startar
 • 09.00 Inledningstal i Kongresshallen
 • 10.00 Förmiddagsfika
 • 12.00 Lunch
 • 14.45 Eftermiddagsfika
 • 16.00 Mingel och snacks
 • 18.00 Utställningen stänger
 • 19.00 Middagen serveras (kvällsbiljett behövs)
 • 22.00 Efterfesten kickar igång

Svenska Mässan

Mässans gata 8, Göteborg
Tfn: +46 31-708 80 00

Hitta hit

Parkering

Boka hotell till specialpris – 0 meter från mässan

Boka ditt favoritrum på Hotel Gothia Towers redan idag för att säkra dina hotellnätter under D-Congress. Vi erbjuder dig som besökare ett specialpris med 20% rabatt på dagsaktuella priser om du bokar via länken nedan (gäller ej Upper House). Observera att priset kan variera. Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Rabatten gäller för boende i anslutning till D-Congress 2023.

Boka här

Håll utkik, mer information kommer inom kort

En hållbar mötesplats

I en värld full av utmaningar behöver vi mötas. För att idéer, affärer och kulturer ska blomstra krävs att vägar korsas. Utan möten ingen utveckling. Resor, boende, transporter, mässor och restauranger ger ett avtryck på omvärlden vi inte kan blunda för. Vi vill ta vårt ansvar och vara med och driva den hållbara utvecklingen framåt.

Svenska Mässans hållbarhetsarbete

Hand in Hand

Vi stöder Hand in Hand istället för gåvor och blommor till talarna. Organisationen bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap. Deras fokus ligger på att hjälpa kvinnor att starta egna affärsverksamheter, för att med egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Hand in Hand i siffror[1]

 • Antal skapade jobb: nära 5 miljoner
 • Antal startade affärsverksamheter: fler än 3,2 miljoner
 • Antal tränade entreprenörer: drygt 3,3 miljoner

Hand in Hands vision är en värld utan fattigdom. Genom utbildning i entreprenörskap, yrkesträning och tillgång till mikrolån hjälper Hand in Hand framförallt kvinnor att starta egna små företag. Tack vare den ökade inkomsten kan de då, med egen kraft, förbättra livsvillkoren för sig själva och sina familjer.

Hand in Hands unika arbetsmodell för hjälp till självhjälp bidrar till bestående resultat och har positiv effekt på individ- och familjenivå, såväl som på samhället i stort.

[1] Resultat per december 2021 i avrundade tal. Exakt uppgift som uppdateras löpande finns på handinhand.nu

Läs mer om Hand in Hand

Läs mer om D-Congress

Håll koll på det senaste

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!

För mer information läs vår integritetspolicy