D-Congress och Coronaviruset

Vi fortsätter att följa utvecklingen kring Coronaviruset nogsamt och möter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vår plan att genomföra D-Congress ligger fast. Men har du nyligen varit i ett av Coronavirusets riskområden ber vi dig att stanna hemma.

För oss som arrangerar D-Congress – Svenska Mässan, Svensk Digital Handel och Svensk Handel – är säkerhet och hälsa för alla som deltar på D-Congress av högsta prioritet. Vi medarrangörer har den senaste månaden haft löpande dialog om Coronavirusets spridning och dess konsekvenser för D-Congress genomförande den 5 mars. Den senaste veckans utveckling innebär att vi intensifierat denna dialog. Vi fortsätter att följa utvecklingen nogsamt och möter rekommendationer och instruktioner från Folkhälsomyndigheten, som i dagsläget bedömer risken för allmän spridning i Sverige som måttlig.

Samtidigt är det nu viktigt att vi alla tar vårt personliga ansvar och gör så gott vi kan för att förhindra smittspridning. Med anledning av detta ber vi alla som nyligen har varit i någon av följande regioner att stanna hemma från årets D-Congress:

  • Norra Italien, dvs regionerna Lombardiet, Piemonte, Emilia-Romagna och Veneto
  • Hubei eller annan provins tillhörande Kinas fastland där smittspridning pågår
  • Iran
  • Sydkorea

För tillfället gäller dessa regioner, men det kan komma att uppdateras. Följ utvecklingen på Folkhälsomyndighetens webbplats.

LÄS MER

Vi fortsätter att informera om utvecklingen här löpande fram till den 5 mars. Du kan även följa utvecklingen på Svenska Mässans webbsida.

LÄS MER

Du som är arbetsgivare kan också gå in på Svensk Handels webbplats och ta del av rekommendationer kring Coronaviruset:

LÄS MER

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!