Hela ekosystemet på plats för dig

Dagen representerar ett brett spektrum av företag med digital fokus samt anknytning till handeln i Sverige och övriga världen. Utöver e-handelsföretag och butikskedjor samlas hela ekosystemet med leverantörer av bl.a. finansiella tjänster, logistiklösningar, marknadsföring, systemlösningar och webbdesign. Här vässar deltagarna sin spetskompetens, tar del av det senaste branschsurret och diskuterar de kommande trenderna.

När mässgolvet töms, gör som alla andra, fortsätt ha roligt hela kvällen. Den kickar igång i Kongressfoajén med mingel, sen är det middag och underhållning i Kongresshallen. Vi rundar av med Grand Final på vår egna Night Club en trappa ner som sponsras av Adyen.

Utställare i världsklass

Vi skapar affärsutveckling tillsammans med några av marknadens största aktörer och leverantörer. Genom ett nära samarbete med våra Business Partners driver vi utvecklingen av den digitala handeln framåt och gör det enklare att handla på nätet. Det kommer finnas 120 utställande företag med spetskompetens, redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt.

Utställare

Avsluta dagen med stil, häng på hela kvällen

Efter en givande dag på mässgolvet, öppnas dörrarna till minglet i Kongressfoajén. Här träffas alla deltagarna och laddar för en helkväll tillsammans. Förfesten ingår i dagsbiljetten och sponsras av Jetshop tillsammans med Resursbank. Ta en sväng förbi deras montrar för mer information.

Middag och underhållning

Efter minglet serveras middag i Kongresshallen. Här är det alltid bra drag och härlig stämning. Vi kommer njuta av smaker som tar oss till Asien, på riktigt! Tänk dig en start med ”smårätter” som delas med vänner kring bordet. Följt av en huvudrätt med förhöjande tillbehör som blir en upplevelse intaget i en Asiatisk designrestaurang. Det blir en resa genom världsdel som lagar mat med kärlek!

Efterfest - Night Club

På efterfesten samlas vi som vill fortsätta partaja! Häng med på The Grand Final där en DJ säkerställer hög puls, bra musik och dans. Ett perfekt avslut på en lyckad dag. Efterfesten sponsras av Adyen.

"Detta skulle jag våga säga är den enda konferensen där hela ekosystemet samlas. Alla som gör det möjligt för kunden att sitta i soffan och få hem vilken produkt som helst. Betalningsleverantörer, distributörer – alla är på plats. Och dessutom känner vi varandra, så det blir ju rätt bra fest oxå....haha.."

Medgrundare, BackingMinds
SARA WIMMERCRANZ

Man får både givande föreläsningar och träffa intressanta, relevanta människor som ger ett bra erfarenhetsutbyte.

VD, Netonnet
SUSANNE EHNBÅGE

The core is how do you embrace innovation and change. And I have to say that the Nordics are extremely good at creating, innovating and accepting change.

DIETMAR DAHMEN
Creative consultant, visionary, futurologist, innovation expert