Välkommen till D-Congress 2019

Hitta din konkurrenskraft när handeln är gränslös

Se filmen 2018

Vad krävs för att vara konkurrenskraftig på en global detaljhandelsmarknad?

Den 7 mars 2019 arrangerar Svensk Digital Handel D-Congress, ett samarbete med Svensk Handel och Svenska Mässan i Göteborg. Här träffas 2000 retail- och e-commerce specialister och 120 utställare för en heldag med erfarenhetsutbyte, affärsmöten och festligheter.

Dagen representerar ett brett spektrum av företag med digital fokus samt anknytning till handeln i Sverige och övriga världen. Utöver e-handelsföretag och butikskedjor samlas hela ekosystemet med leverantörer av bl.a. finansiella tjänster, logistiklösningar, marknadsföring, systemlösningar och webbdesign. Här vässar deltagarna sin spetskompetens, tar del av det senaste branschsurret och diskuterar de kommande trenderna. Dagen övergår i mingel och kvällen fortsätter med middag och underhållning.

Talarprogram

Missa inte våra Keynote Speakers

David Rowan från WIRED

David har varit Founding Editor-in-chief på WIRED, nu Editor-at-Large av WIREDs brittiska utgåva och teknikkolumnist för The [UK] Sunday Times. David har träffat grundarna till några av världens främsta företag och flera framgångsrika start-ups från Tel Aviv till Shenzhen för att ta reda på hur företag och företagare förändrar vår digitala värld.

Läs mer

Den Digitala Draken tar Kina till Göteborg

Skaparna bakom podcasten Den Digitala Draken, Jacob Lovén och Tom Xiong, tar med sig flera gäster från Kina till D-Congress för att beskriva varför Kina redan idag är ledande på innovation inom digital handel. Lär dig hur e-handeln i Kina når kraftig lönsamhet genom ekosystem, hur en ny generation formar nya starka varumärken och ta del av de mest framgångsrika exemplen på social commerce.

Läs mer
D-CONGRESS 2019
120
Utställare
2000
Deltagare
40
Talare

Utställare i världsklass

Vi skapar affärsutveckling tillsammans med några av marknadens största aktörer och leverantörer. Genom ett nära samarbete med våra Business Partners driver vi utvecklingen av den digitala handeln framåt och gör det enklare att handla på nätet.

Till utställarna

Avsluta dagen med stil, häng på hela kvällen

Efter en heldag med affärsmöten, gör som alla andra, fortsätt ha roligt hela kvällen. Njut av både mingel, middag och efterfest. Kvällen startar i Kongressfoajén med mingel, sen är det middag i Kongresshallen. Och vi rundar av med Grand Final på vår egna Night Club en trappa ner.