Välkommen till D-Congress 2019

Hitta din konkurrenskraft när handeln är gränslös

Agenda

Hela ekosystemet är på plats

D-Congress arrangeras av Svensk Digital Handel och Svenska Mässan i samarbete med Svensk Handel. Med 2000 deltagare, 110 utställare och 55 talare är vi Sveriges största e-handelsevent. Hela ekosystemet inom den digitala handeln i Sverige är samlade under en dag för att lyssna på inspirerande talare, byta erfarenheter och knyta nya affärskontakter.

Och när mässgolvet töms, gör som alla andra, fortsätt ha trevligt hela kvällen. Den kickar igång i Kongressfoajén med mingel som sponsras av Star Republic, sen är det middag och underhållning i Kongresshallen. Vi rundar av med Grand Final en trappa ner med vår egna Night Club som sponsras av Adyen.

”D-Congress är den enda konferensen i Sverige där hela ekosystemet inom e-handeln samlas. Alla som gör det möjligt för kunden att sitta i soffan och få hem vilken produkt som helst – e-handelsföretag, betalningsleverantörer, distributörer – alla är på plats. Och dessutom känner vi varandra så det blir en bra fest också…”

SARA WIMMERCRANZ
Medgrundare BackingMinds
Medgrundare Footway

intervjuer med några av deltagarna

Stärkt konkurrenskraft
När handeln är gränslös

Inspireras av de bästa när konkurrensen hårdnar. Lära av världens mest innovativa företag. Få insikter om hur en ny generation i Kina definierar om vad shopping är. Och ta rygg på svenska företag som expanderar utanför landets gränser.

Se filmen 2018

Deal Room nätverksplattform
Förboka möten för bättre affärer

Vi vill att du ska få ut det mesta av ditt besök på D-Congress. För att öka effektiviteten och produktiviteten under dagen, erbjuder vi dig möjligheten att kostnadsfritt boka möten med utställare och andra deltagare via Deal Rooms mötesplattform.

Deal Room öppnar ca 2 veckor före eventet och är du anmäld till D-Congress kommer det en inbjudan via e-post. Så välkommen och börja förbereda dig för en heldag med nätverkande och möten.

Läs mer

Utställare i världsklass
Hela ekosystemet på plats

Vi skapar affärsutveckling tillsammans med några av marknadens största aktörer och leverantörer. Genom ett nära samarbete med våra Business Partners driver vi utvecklingen av den digitala handeln framåt och gör det enklare att handla på nätet. Det kommer finnas 110 utställande företag med spetskompetens, redo att hjälpa dig utveckla din affär online och digitalt.

TID: 08.00 - 17.00

Utställaröversikt

Avsluta dagen med stil
Häng på hela kvällen

Efter en givande dag på mässgolvet, öppnas dörrarna till minglet i Kongressfoajén. Här träffas alla deltagarna och laddar för en helkväll tillsammans. Minglet ingår i dagsbiljetten och sponsras av Star Republic.

TID: 17.00 - 18.15

Köp biljett

Kvällsbiljett med middag och underhållning
En all inclusive kväll med extra allt

Efter minglet serveras middag i Kongresshallen. Här är det alltid bra drag och härlig stämning. Vi kommer njuta av smaker som tar oss till Asien, på riktigt! Tänk dig en start med ”smårätter” som delas med vänner kring bordet. Följt av en huvudrätt med förhöjande tillbehör som blir en upplevelse i klass med en asiatisk designrestaurang. Det blir en resa genom världsdel som lagar mat med kärlek!

TID: 18.30 - 22.00

Köp biljett

Efterfest - Night Club
Party party

På efterfesten samlas vi som vill fortsätta partaja! Häng med på The Grand Final där en DJ säkerställer hög puls, bra musik och dans. Ett perfekt avslut på en lyckad dag. Efterfesten sponsras av Adyen.

TID: 22.00 - 02.00

Köp biljett
D-CONGRESS 2019
2000
Deltagare
110
Utställare
55
Talare