Utvalda Business Partners

Consignor hjälper stora och små företag med deras Delivery Management genom att göra det enklare, mindre tidskrävande och mer kostnadseffektivt för dem att skicka försändelser. Vi utvecklar och levererar Consignor - ett intelligent system för Delivery Management som hanterar alla typer av försändelser och leveransmetoder. Våra kunder får en fullt integrerad och långsiktig leveranslösning. Consignor finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Rumänien Storbritannien och Kina.

Lönsamhetsdrivande molntjänster för den nya handeln i form av smart returhantering och automatiserad lönsamhetskontroll för inköp, sälj & marknad.

Lösningar och tjänster för smartare handel & marknadsföring Fiwe är en av Nordens ledande experter inom e-handel, PIM, masterdata och digital marknadsföring. Vi hjälper ledande nordiska företag att utveckla framtidens digitala affärer.

Vi jobbar med molnet. Vi levererar VPS:er, dedikerade servrar och colocation. Vårt mål är att med ett stort engagemang lösa dina hostingbehov på ett enkelt, snabbt och överskådligt sätt. Vi är en divers grupp människor med olika bakgrund, intressen och kunskap. Vi brinner för teknik, hosting och bra affärer – därför strävar vi alltid efter rättvisa avtal, hyggliga priser och ett trevligt bemötande. Det ska ju också vara roligt att gå till jobbet.

Hogia gör det lättare, säkrare och roligare att driva företag. Vi kan branschen handel och erbjuder moderna, säkra och kompetenta affärssystem och HR-lösningar för såväl den lilla som stora kunden.

Designar och utvecklar en marknadsledande programvara inom PIM, Product Information Management. Vå lösning hjälper produktsäljande bolag att konsolidera marknadsföringen av produkter för alla kanaler, skapa en kundupplevelse i världsklass, och hantera Omni-Channel Commerce på ett smidigt sätt.

Nosto enables online retailers to deliver their customers a personalized shopping experience through enterprise-level personalization features. Nosto powers thousands of online stores globally, including Sleepo, Bauhaus, Tidningskungen, Webhallen, Odd Molly and Björn Borg.

Returnado omvandlar era returer till intäkter och effektiviserar all er returhantering.

Specter effektiviserar vardagen för över 1.500 små och medelstora företag inom e-handel, retail och grossistledet med sitt webbaserade affärssystem och kassasystem. Specter har erbjudit omnikanalslösningar i tio år, med färdiga integrationer till marknadens populäraste e-handelsplattformar, betal-, frakt- och 3PL-lösningar.

Totalsystem för e-handel med allt från mobila lösningar till plock och pack. Viskan erbjuder marknadens mest kompletta e-handelssystem med order, lager, fakturering, PIM, CRM, CMS och mobilt. Alltid synkroniserat mot en och samma databas med lagersaldon i realtid. Det är systemet du skulle vilja ha.

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!