Utvalda Business Partners

3bits grundades 2008, vi är över 30 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder avancerade webb- och e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Scandinavian Photo. Vi är mycket väl insatta i hela processen och bygger e-handel som om den vore vår egen. Läs mer om oss och våra lösningar på www.3bits.se.

Avensia AB är ett ledande expertföretag inom modern handel. Med ett team på över 200 personer hjälper vi handelsföretag aktiva både mot konsumenter och företag att förverkliga sina ambitioner. Vårt uppdrag är att ge maximalt värde till våra kunder genom att leverera innovativa och banbrytande digitala lösningar och att vara en långsiktig partner. På den globala marknaden är bolaget aktivt genom produkterbjudandet Storefront. Företaget har sitt huvudkontor i Lund och finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Köpenhamn, Oslo, Chicago och Cebu. Avensia AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.se. Mangold Fondkommision AB är bolagets Certified Advisor och nås på tel: +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se eller www.mangold.se.

En av nordens största och mest uppskattade konsultföretag inom e-handel och digitala kundupplevelser Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vi brinner för att guida företag i deras digitala transformation så att de kan fortsätta att vara framgångsrika en lång tid framöver.

Förutsättningarna för att skapa framgång ändras i en rasande fart. Nya affärsmodeller, tjänster och lösningar lanseras dagligen, vilket gör att endast de mest förändringsbenägna hänger med. Vi på CoreChange älskar förändring och driver vår innovativa agenda hårt för att genom konsulttjänster kontinuerligt förbättra oss själva och våra kunders lösningar. Vi har samlat likasinnade i en familjär miljö där innebörden av vilja, förtroende, enkelhet och kul är vårt nav. Förutom att framgångsrikt driva våra kunders förändringsarbete är vi grymma på affärssystem och e-handel. Vi förbättrar kundupplevelsen, förstår de bakomliggande processerna, utnyttjar tekniken och vet vilka nya produkter och tjänster som passar in. Då skapas nya möjligheter, ökad lönsamheten och långsiktigt hållbara lösningar i en ständigt föränderlig digital värld. CoreChange är ett ungt företag med verksamhet i Stockholm och Göteborg med målet att följa våra internationella kunder ut i världen. Inom CoreChange Group hittar du våra systerbolag som var för sig bygger sina riktade erbjudanden för att möta den lokala kundens behov. I stort som smått drivs vi av vår devis – change is good. Vi ses snart!

Curamando är konsultföretaget som skapar tillväxt åt nordiska företag genom att stärka deras digitala förmåga och konkurrenskraft. Med Nordens främsta digitala experter och managementkonsulter under samma tak erbjuder Curamando både fullskaliga digitala transformationsprogram liksom enskilda projekt - alltid med fokus på förändring och resultat.

Knowit Experience, den största digitalbyrån i Norden, arbetar utifrån övertygelsen att reellt datadrivna beslutsprocesser som driver alla led i den affärsmässiga värdekedjan är avgörande för att nå framgång i en konkurrenspräglad miljö. Vår användarcentrerade ansats sätter alltid kundinformation i fokus för dataanalys och gör den till drivkraften i digitala affärer, med målet om en personanpassad och friktionsfri kundupplevelse.

Summa Linguae Technologies är Nordens ledande översättningsbyrå inom e-handel. Med ∑-port automatiserar vi översättningar av webb, produktinformation och SEO i marknadens vanligaste PIM- och CMS-lösningar. Kommunicera Communications AB är en del av Summa Linguae Technologies.

Vi är ett team av 75 utvecklare, innovatörer, kreatörer och projektledare med en gemensam passion att förändra den digitala handeln till det bättre. Som e-handelsexperter kombinerar vi avancerad teknik och kreativ design med agil projektledning och långsiktig strategi för att hjälpa våra kunder uppnå sina mål. Sedan 2003 har vi vuxit till att bli en av Sveriges starkaste och kunnigaste aktörer inom digital handel. Med djup erfarenhet av att tillsammans med våra kunder skapa grymma lösningar är vi övertygade om att vårt fokus på vår kunds mål och deras användares behov är avgörande i skapandet av fantastiska digitala upplevelser.

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!