Utvalda Business Partners

Med över 250 olika betalsätt och 187 valutor på sex kontinenter gör Adyen's betallösning det enkelt att ta betalt på nätet, oavsett var dina kunder befinner sig. Vår betallösning gör det möjligt att stödja alla relevanta kanaler, inklusive webshop, mobil och fysiska betalningar (POS) för en snabb och automatiserad betalprocess.

Alektum Group är ett familjeägt europeiskt kunskapsbaserat företag inom finansmarknaden. Genom vårt partnerskap förbättrar vi våra kunders affärer och relationer när det gäller inkasso och därmed relaterad verksamhet. Vi ger stöd när det gäller att minimera kreditrisker, skapa möjligheter till bättre likviditet och effektivisera fakturaprocessen. Detta gör vi genom en tydligt definierad värdekedja som omfattar juridisk expertis, ett avancerat informationssystem samt effektiv finansierings- och faktureringsservice.

arvato Financial Solutions är en del av den tyska mediekoncernen Bertelsmann med verksamhet över hela världen och med mer än 70.000 anställda i 40 länder. Som en fullservice-leverantör för hela faktureringskedjan erbjuder arvato ett brett spektrum av tjänster såsom fakturaadministration, fakturaköp, portföljköp, finansiering och inkasso. Betaltjänsten för e-handel, AfterPay, ingår i arvato Financial Solutions. Den svenska verksamheten bedrivs i arvato Finance AB.

Every second, there's a commercial success waiting to happen. Let it be yours. Business ideas need to turn into money. Quickly. Running businesses want to please customers with fast and easy transactions, whether running a flower shop or driving a retail chain. It’s about making technology so sophisticated, that life becomes a lot more simple and secure. For you. We’re Bambora. Talk to us about your commercial ideas. And your payment needs. We’ll use our talent and capabilities to get the most effective and convenient all-in-one solutions. To us, it's all about you. The rest? It really is simple.

Vi ger företag möjlighet att ta betalt och få nöjda återkommande kunder – oavsett var affären äger rum. För dig som konsument kan vi erbjuda bra köpupplevelser, ökad flexibilitet och bättre koll i din vardagsekonomi. Vi samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Vårt huvudkontor finns i Stockholm. Under mer än 60 år inom Handelsbanken Finans har vi utvecklat och förfinat våra produkter. Idag har vi en bred palett av betalsätt som ger konsumenter möjlighet att finansiera allt ifrån de små vardagsinköpen till de lite större investeringarna. Alla våra betalsätt har vi nu samlat under begreppet din nya plånbok. Varmt välkommen till Ecster. Ecster är en del av Handelsbankenkoncernen. Kreditgivare är Handelsbanken Finans

Enkla, trygga och schyssta betaltjänster för e-handlare som sätter sina kunder först. Genom tjänsten Hygglig strävar Marginalen Bank för att göra köpupplevelsen så angenäm som möjligt.

Klarna är en av Europas största banker, och erbjuder enkla och gränsöverskridande betalningslösningar för 60 miljoner konsumenter och 70 000 butiker i 18 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick. Klarna tar både kredit- och bedrägeririsker för både handlare och konsumenter under hela kundresan. Klarna finns i Europa och USA, och drivs av sina 1700 anställda. Med Klarna kan du nå en ny målgrupp, som vill betala efter leverans eller över tid, och därigenom öka ditt ordervärde. Genom att be konsumenterna om endast icke-känslig information kommer du att öka konverteringen på alla enheter.

Mastercard is a technology company in the global payments industry. We operate the world’s fastest payments processing network, connecting consumers, financial institutions, merchants, governments and businesses in more than 210 countries and territories. We will at the DCongress present our digital payment platform, Masterpass, which makes commerce easier for both consumers and merchants.

Nets specialiserar sig på att hantera digitala värden, till exempel pengar, information och identitetslösningar. Vi har en av de mest omfattande produktportföljerna i betalningsbranschen i Europa. Vår ambition är att bli en ännu starkare samarbetspartner till våra kunder genom att vara ett stöd i deras verksamhet både nationellt och internationellt. Nets har 2 500 anställda i Sverige, Danmark, Norge, Finland, och Estland. Läs mer om oss på www.nets.eu.

Öka försäljningen och få nöjdare kunder. Ta betalt online med Payers flexibla betallösningar för digital handel, både för B2B och B2C. Payer erbjuder flertalet betallösningar för att ert företag ska lyckas med bästa försäljning online; kortbetalning, faktura, direktbanksbetalning, delbetalning, Swish, återkommande betalning m.m. Vår passion är betalningar online och att skapa goda relationer!

PayEx gör det möjligt för våra kunder att betala och ta betalt, oavsett kanal eller betalsätt. Vi är ett helägt dotterbolag till Swedbank och har sedan starten 1972 fokuserat på att hjälpa våra kunder med betalningar. PayEx drivs av hög servicegrad, innovationskraft och entreprenörsanda, det har vi alltid gjort och det kommer vi fortsätta att göra. Det är därför vi idag är en av Nordens främsta experter på betalningar.

erbjuder e-handlare i Europa en internationell helhetstjänst för betalningar via Internet. Paynova erbjuder en rad flexibla mervärdestjänster. Vi ger dig tillgång till en mängd betalningsalternativ, i flera valutor och på många språk i ett säkert gränssnitt (PCI Level 1).

Verifone Sweden AB är Sveriges ledande leverantör av kortterminaler med tillhörande utrustning och tjänster. Företaget levererar lösningar för elektroniska betalningar till alla sorters miljöer – allt ifrån den lilla kvartersbutiken, till butiker i den stora internationella koncernen. Verifone-koncernen omvandlar dagliga transaktioner till möjligheter för den uppkopplade handeln. Vi ansluter mer än 26 miljoner betalningsenheter till molnet- genom att på så sätt slå samman handeln via nätet med handeln i butik skapas nästa generation av digitalt engagemang mellan handlare och konsumenter. Vår verksamhet bygger på en 30-årig historia av kompromisslös säkerhet. Våra medarbetare är kända som pålitliga experter som arbetar med våra kunder och partners, vilket bidrar till att lösa deras mest komplexa betalningsutmaningar. Vi har kunder och partners i mer än 150 länder, inklusive världens mest kända detaljhandelsvarumärken, finansiella institutioner och betalningsleverantörer. Verifone har mer än 20 miljoner betalningsterminaler och drygt 20 000 betalningslösningar för e-handelsplattformar installerade hos kunder runt om i världen. Verifone har 5600 anställda i 150 länder. Verifone är noterat på New York Stock Exchange. För mer information, besök gärna www.verifone.com.

Genom Wasa Kredit kan du erbjuda dina företagskunder möjligheten att välja leasing som betalsätt direkt i din e-handelslösning. Vår leasing är tillgänglig dygnet runt, kreditbesked ges direkt i kassan och avtalet signeras enkelt med Mobilt BankID. - Leasing gör det möjligt för dina kunder att investera direkt och dela upp kostnaden månadsvis - utan kontantinsats. - Månadsavgiften är fullt avdragsgill och företagaren behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. - Du som e-handlare ökar din försäljning och får betalt direkt. - Wasa Kredit tar kreditrisken och du kan fokusera på din nästa affär. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. Vi är en trygg finansieringspartner som vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Zimpler är ett svenskt fintechbolag som startades 2012 i Stockholm och Göteborg. Målet har alltid varit att göra mobila betalningar enklare och att vara ett riktigt schysst företag. Idag är Zimplers huvudprodukt en modern, mobil plånbok som ger användaren kontroll över sin konsumtion genom spending limits, nudging och beteendevetenskap. Zimpler har kontor i Stockholm, Göteborg, Berlin och Haparanda. Produkten kan användas i Sverige och Finland och det finns en ambition att gå in i flera europeiska marknader. Vi har idag över 112 000 användare som kan göra och få koll på sina betalningar genom vår mobila plånbok. Mot e-handel erbjuder Zimpler en unik betallösning, som möjliggör för små e-handlare samt webshoppar att sälja enskilda produkter i banners och på bloggar. Handlaren sätter helt enkelt upp en kampanj för den enskilda varan som ska säljas, med bild och pris, och får sedan en länk. Länken placeras sedan i en bannern, email eller på en blogg. Slutkunden kan sedan köpa varan i bannern utan att behöva lämna bannern. Perfekt för e-handlare som vill sälja slut på sitt lager, promota enskilda varor samt komma närmare sin relevanta kundgrupp.