Utvalda Business Partners

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen. Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det dig en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978. Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com

eEquity invests in online related business models, primarily in the Nordics with the ambition to build large market leaders.

EVRY erbjuder er möjligheten att ta del av framtidens handel där visualisering, augmented reality och virtual reality blir en avgörande faktor för kundernas köpbeslut. EVRY är en fullserviceleverantör inom Digital handel och kan hjälpa er inom allt från idé och koncept, till ehandel och webb, betallösningar för både ehandel och butik, logistiklösningar, ERP, förvaltning mm.

Generic hjälper dig att träffa rätt i en värld översvämmad av budskap. För att lyckas ska kommunikation ska ske på mottagarens villkor, dessutom ska du kunna lita på att tekniken fungerar och utvecklas med dina och omvärldens behov. Vi hjälper dig att nå fler, snabbt, pålitligt och pricksäkert. Spot on messaging för alla typer av användningsområden.

NORGES RASKESTE LEVERING helthjem-nettverket har siden 2013 levert pakker hjem i postkassen og på dørmatten til mange tusen fornøyde mottakere i hele Norge for et bredt utvalg norske og utenlandske nettbutikker. helthjem kan tilby nettbutikker en enkel, kostnadseffektiv og smart logistikkløsning for pakkelevering til og fra forbrukere i Norge. Vi kan også hjelpe din nettbutikk med vekst gjennom tjenester som kan øke trafikk, bedre konvertering og styrke gjenkjøpsandel via våre løsninger. For oss er hver kunde unik, og vi tilpasser konsept og priser til hver enkelt kunde.

Vi är experter inom affärsintegration och levererar ekonomiskt attraktiva, skalbara lösningar baserad på vår egen integrationsplattform. Vi hjälper dig i ditt arbete med att hantera den ständigt ökade mängden data. Vi hjälper dig nå resultat genom beprövad teknik och metodik som öppnar upp och effektiviserar dina IT-system och affärsrelationer. ​Integration handlar om att bygga det digitala nervsystemet. Integration ska förenkla och bidra till affärsutveckling.​ ​ Want to turn your data into profit?​ Welcome to iCore.

Det ska gå snabbt att handla på internet. Ungefär samma dagen-snabbt, tycker vi. Så hos 89% av våra e-handlare kan du både handla och hämta ut din order i smarta skåp samma dag. Vi startade 2015 och idag finns vi i 24 städer runt om i landet. Mot slutet av 2019 räknar vi med att pryda vårt land med 240 skåp. Snart kommer du kunna lämna in kemtvätten, förvara gymväskan och skicka dina julklappar över hela landet. Och lika okrångligt som det är att hämta ut ett paket, ska det vara att lämna tillbaka ett. Vi bryr oss lika mycket om dina paket som du gör. Vi tycker inte det behöver vara mycket svårare än så. Tack för att du väljer Instabox!

Klevu är en marknadsledande intelligent sökmotor för e-handeln, designad för att hjälpa e-handlare öka sin försäljning genom förbättrade kundupplevelser. Vi driver sök- och navigeringsupplevelsen åt tusentals stora och medelstora e-handlare runt om i världen och säkerställer att deras kunder hittar det de söker efter.

Orbitvu är världsledande inom automatiserade produktfotolösningar. Med den senaste teknologin erbjuds frilagda bilder på några sekunder, som är färdiga att exponeras på handelsplatsen. Förutom stora kostnadsbesparingar, och ökad effektivitet, kan man nu snabbt få produktbilder som direkt ökar konverteringsgraden. Med en ökande konkurrens inom ehandeln, är det viktigare än någonsin att ha en stark profil, och erbjuda attraktiva bilder som direkt påverkar försäljningen. Besök oss på i monter G07:01 så berättar vi mer hur du kan effektivisera din bildproduktion med attraktiva bilder.

Ports Group är ett marknadsledande brandtechbolag med specialistkompetens inom varumärkets alla delar – legalt, digitalt och tekniskt. Med drygt 25 års erfarenhet i branschen hjälper vi dagligen bolag som Nelly.com, Lyko och Chiquelle att garantera hög varumärkessäkerhet och ett heltäckande varumärkesskydd. I dagens digitaliserade värld ställs det helt nya krav på varumärket och varumärkessäkerhet har gått ifrån ett avgränsat juridiskt skydd till en komplex strategifråga med krav på en helhetssyn av varumärket. Genom skräddarsydda paketlösningar och dedikerade kundteam med strategisk, juridisk och teknisk specialistkompetens tillhandahåller vi proaktiv rådgivning och aktiv förvaltning av våra kunders varumärkesportföljer.

Leveranser samma dag på kundens villkor. Vi levererar dit kunden vill, när kunden vill, till och med inom en timme. Vi vill göra våra städer bättre genom att erbjuda hållbara lösningar som överträffar kundens förväntningar, en leverans i taget. Vi äger inga fordon eller varulager. Vi levererar från existerande butiksnätverk och levererar med våra partners designade påsar, och vi gör det till fots.

Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt gör våra kunder bättre. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö.

En WooComerce-byrå att växa med Tillsammans med Wetail kan du starta din e-handelsresa och bygga ditt imperium. Vår tjänst är paketerad med rätt verktyg för att ditt företag ska slippa tänka på komplicerad teknik och hur du ska få din verksamhet att växa. Allt eftersom du växer kan du börja automatisera dina processer genom smarta kopplingar till marknadens största Affärssystem, Logistiklösningar och Kassasystem. Vi tar hand om alla kunder från nystart till etablering av nya marknader världen över.

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!