Utvalda Business Partners

Våra handelsplatser är viktiga komponenter när vi skapar platser där människor vill vara. Samtidigt vill vi bidra till att göra Stockholm mer internationellt konkurrenskraftigt. Därför krävs samarbete och medskapande, att vi är lyhörda för det som händer runt omkring oss. På AMF Fastigheter är vi medvetna om de utmaningar handeln står inför. För att möta nya trender och konsumentbeteenden undersöker vi just nu innovativa lösningar där shoppingupplevelsen kombineras med möten och interaktion. Vi jobbar aktivt med att förse våra handelsplatser med verktygen, i form av ny teknik, fler mötesplatser och smartare hus - allt för att skapa värde för konsumenten. Mitt i Mood-kvarteren i centrala Stockholm utvecklar vi just nu ett helt nytt retailkoncept "The Lobby" med plats för innovativa lösningar för framtidens shopping. The Lobby erbjuder ett attraktivt "plug n sell" upplägg med flexibla korttidsavtal från en månad. Allt från bemanning och inredning till säkerhet och städning ingår i priset. Här ges stora som små varumärken möjlighet att prova nya koncept, lansera nya kollektioner och produkter och samtidigt få direkt feedback från trendkänsliga konsumenter. Detta är en unik chans att boosta e-handeln i en fysisk miljö riggad med den senaste tekniken inom handeln. The Lobby lanseras under våren 2018, besök oss på www.thelobbystockholm.se för att få veta mer VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD!

Bright Screen är specialiserade på Touchskärmar samt högupplösta LED videoväggar. Vi levererar kompletta lösningar för dig som skall på mässa eller vill ha en snygg installation i exempelvis butiken, kontoret eller varför inte i receptionen. Du kan även hyra skärmar av oss. Inget projekt är för litet eller för stort! Välkommen att höra av dig så förverkligar vi ditt behov.

EVRY erbjuder er möjligheten att ta del av framtidens handel där visualisering, augmented reality och virtual reality blir en avgörande faktor för kundernas köpbeslut. EVRY är en fullserviceleverantör inom Digital handel och kan hjälpa er inom allt från idé och koncept, till ehandel och webb, betallösningar för både ehandel och butik, logistiklösningar, ERP, förvaltning mm.

Frosmo offers companies the way to manage, design and further develop the front-end of their digital services faster and easier on top of any content management system, ecommerce platform and marketing technology. They can adopt artificial intelligence models to front-end and bypass complicated deployment and data collection systems.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bäst i branschen på hållbarhet, enligt Sustainable Brand Index™ B2B. Vi tillhandahåller fiberbaserat kartongmaterial samt wellpapprodukter och tjänster för många olika användningsområden. Våra förnybara förpackningslösningar av hög kvalitet används av ledande konverterare, varumärkesägare och detaljister inom olika branscher i syfte att driva innovation och optimera resultat. För e-handeln har vi vårt e-TALES sortiment, framtaget baserat på insikter från en studie bland 100 konsumenter och 20 e-handelsföretag. Skräddarsydda förpackningslösningar utvecklade i samarbete med intressenter från hela värdekedjan.

Trollweb, en av nordens ledande leverantör av Magento-baserad näthandel, världens bästa handelsplattform. Vi levererar rådgivning, utveckling, designimplementering, full drift och support av Magento samt ett brett produktspektra av färdiga integrationslösningar och tilläggsmoduler. Trollweb är en nordiskt ägd koncern till 100 % bestående av tre bolag, där alla utvecklare, designers, projektledare samt support finns centralt i Sverige, Norge och Danmark. Ingen outsourcing och inget möte med en utvecklare som inte förstår vad kunden egentligen önskar sig. Vi är en teknologisk leverantör, där teknologi vi levererar är programvaran Magento som handels-plattform och driftcentret är till 100% egenägt där alla butikerna bor tryggt, snabbt och stabilt skyddade av Trollen. För att säkra att våra kunder får en komplett lösning, allt koordinerat och levererat genom en total-leverantör, samarbetar vi med de allra största och bästa tilläggsleverantörerna inom ehandel. Kortleverantörer, fakturaleverantörer, fraktleverantörer, ERP-leverantörer, EDI-leverantörer, designbyråer, SEO-byråer mm. Vi arbetar hårt för att leverera funktionella och brukarvänliga lösningar, anpassat både för våra kunder och dina slutkunder. Trollweb etablerades under 2008. På grund av omedelbar kraftig tillväxt startade vi det Svenska dotterbolaget, för att klara av den kraftiga efterfrågan på våra tjänster vi erbjuder i Norge. Vi har under 2015 även startat ett kontor i Danmark för att finnas där för våra sydliga grannar. Trollweb Solutions AB är certifierade Magento Enterprise Partners hos Magento INC .