D-B2B

Eventet som sedan 2015 samlat grossister, handlare och marknadsledande leverantörer inom digital B2B-handel.

Se B2B Filmen 2017

Så ökar ni er B2B-handel online. Sälj i nya kanaler genom att utnyttja kraften i innovativa tekniska lösningar och plattformar!

Traditionell B2B försäljning har länge varit lika med säljare som rest land o rike runt. Tills nyligen lika självklart som sill på midsommar! Idag vet vi att de flesta köpprocesser börjar online, även inom B2B handel.

Oavsett vilken bransch eller vilket behov så är människor (kunder) vana att söka och få information i olika kanaler och på sina egna villkor. Det kan vara websidor, sociala kanaler och nätverkssidor eller marknadsplatser som t ex Amazon.

D-B2B fokuserar på organisatoriska och strategiska utmaningar som behöver lösas och utvecklas när den traditionella B2B-affärsmodellen nu står inför en massiv omvandling med fokus på digitala säljkanaler och verktyg. De förväntningar som finns inom den digitala B2C-handeln måste också uppfyllas i B2B-världen.

Detta tycker våra besökare

”Det är mycket intressant med berättelserna från dom andra företagen som är här. Att se hur vi delar ungefär samma erfarenheter.”

Malin Tall, Volvo Trucks

”En väl genomförd dag. Fick med mig massor med idéer som jag kan implementera, tankar som hjälper mig framåt i pågående projekt och idéer för framtiden. Stort tack!”

Karin Lindman, Product Marketing Manager
Findus Sverige

Utställande Business Partners

Mediaparners