D-B2B

Eventet som sedan 2015 samlat grossister, handlare och marknadsledande leverantörer inom digital B2B-handel.

Se B2B Filmen 2017

Så ökar ni er B2B-handel online genom att utnyttja kraften i innovativa tekniska lösningar och plattformar!

Traditionell B2B försäljning har länge varit lika med säljare som rest land o rike runt. Tills nyligen lika självklart som sill på midsommar! Men idag vet vi att online och digitalt påverkar de flesta köpprocesserna, även inom B2B.  

Oavsett bransch eller behov så är personer vana att söka och få information i olika kanaler och på sina egna villkor. Det kan vara websidor, sociala kanaler och nätverkssidor eller marknadsplatser som t ex Amazon.

Talarprogram

D-B2B fokuserar på organisatoriska och strategiska utmaningar när den traditionella affärsmodellen inom B2B nu står inför en massiv omvandling. Förväntningarna som finns inom digital B2C-handel måste också uppfyllas i B2B-världen för att du skall lyckas med din affär.

Köp biljetter

D-B2B Göteborg

TALARPROGRAM

Detta tycker våra besökare

”Det är mycket intressant med berättelserna från dom andra företagen som är här. Att se hur vi delar ungefär samma erfarenheter.”

Malin Tall, Volvo Trucks

”En väl genomförd dag. Fick med mig massor med idéer som jag kan implementera, tankar som hjälper mig framåt i pågående projekt och idéer för framtiden. Stort tack!”

Karin Lindman, Product Marketing Manager
Findus Sverige

Utställande Business Partners

Mediapartners