Allt detta ingår i årsavgiften för Business Partners

Silverpaket på D-Congress

Monterplats 6m2 inklusive svart matta som ligger i hela hallen, vita väggar, belysning (1 spot/3 m2), el och wi-fi, litet runt ståbord och 2 barstolar. Vid val av montertyp utan väggar (ö-monter) ingår ståbord, 2 barstolar, el, wi-fi och matta.

Entré till D-Congress

Entré för 3 personer till D-Congress inklusive seminarier, utställning fika, mingellunch som serveras i hallen och förfest i Kongressfoajén.

Middag och efterfest

Entré för 3 personer från ert företag till middagen, kvällsunderhållningen och efterfesten på D-Congress. Mat och dryck ingår.

Partnermiddag

Entré för 3 personer från ert företag till Partnermiddagen som arrangeras kvällen före D-Congress. Buffé och dryck ingår.

Rabatter på entré till D-Congress

Möjlighet att köpa biljetter till egen personal eller kunder till specialpris.

PartnerDay med middag

Inbjudan 2 personer från ert företag till PartnerDay som arrangeras tidig höst varje år. Business Partners träffas och bjuds på mingel, kick-off för D-Congress och årets övriga event. Vi bjuder på middag med dryck.

Marknadsföring på web och i Sociala medier

Ert företag exponeras med logotype och länk/presentation på dhandel.se under ”Business Partners“.

NI äger rätt att använda vår logotype i era kanaler. Möjlighet att genom oss dela information som rapporter/nyheter/erbjudanden mm genom våra sociala kanaler. Ni mailar in ert material till oss och vi publicerar utifrån relevans och tidpunkt. Vi äger rätten att välja bort och även korta ner inskickat material.

Delta som sponsorer vid våra övriga event

Möjlighet att delta som sponsor på D-B2B och Logistikdagar när sådana arrangeras. I anslutning till dessa, lägger vi ut Information med priser och detaljer plus kommunikation via mail och sociala kanaler.

Läs mer

Låter det intressant?

Kontakta Katharina Woss som är ansvarig för Business Partners, så berätta hon mer om vilka mervärden och möjligheter som finns.

Katharina Woss

katharina.woss@dhandel.se
0704-13 42 66

E-mail

Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!