Vad är en Business Partner hos oss?

Business Partners till Svensk Distanshandel är stabila leverantörer som driver utvecklingen och lönsamheten framåt för den digitala handeln i Sverige och världen. Några av föreningen Svensk Digital Handels medlemsföretag, Trygg E-handelscertifierade butiker och butikskedjor kanske redan är eller kan bli era kunder.

Ett partnerskap med oss ger fördelar i flera kanaler. Varje år arrangerar vi relevanta och välbesökta mötesplatser där ni får chans att dela erfarenheter och utveckla nya samarbeten. Årets största event är D-Congress i mars månad där ni som är eller blir Business Partner har en garanterad plats och medverkan. Kick-off för årets olika event sker tidig höst då vi bjuder in till Partner Day.

Till våra Business Partners

KALENDER
oktober
22
tis
D-Logistik Göteborg 2019

Lyssna till relevanta förbättringsåtgärder inom logistikens utmaningar och få en ”sneak peek” in i hur framtidens leveranser anpassas till den explosionsartade e-handeln.

Arrangör: Svensk Digital Handel
Plats: Elite Park Avenu Hotel i Göteborg
arrow
25
fre
Frukostseminarium: “Den färska sanningen om den svenska butiksstrukturen”

Det kommer presenteras ny statistik och analys om hur det svenska butiksbeståndet har utvecklats sedan förra året.

Arrangör: HUI Research och Handelsrådet
Plats: Svensk Handel - Regeringsgatan 60, Stockholm
arrow
november
05
tis
AI, kundanpassning och tillit

Med den digitala frammarschen har möjligheten att ta fram unika erbjudanden riktat till varje enskild konsument växt fram på allvar. Stefan Larsson pratar om kundanpassning och AI samt om vikten av tillit mellan konsument och företag.

Arrangör: HUI Research och Handelsrådet
Plats: Svensk Handel - Regeringsgatan 60, Stockholm
arrow
mars
05
tor
D-Congress 2020

Arrangör: Svensk Digital Handel och Svenska Mässan
Plats: Svenska Mässan i Göteborg
arrow
arrow

Detta ingår i årsavgiften för Business Partners

Bli en del av vårt omfattande nätverk och träffa ledande företag inom finansiella tjänster, logistik, förpackning, marknadsföring, plattformar, systemlösningar, webbdesign och mycket mera.

Läs mer
Nyhetsbrev

Varje månad skickar vi relevant och intressant information inom e-handel. Plus information om aktuella event, frukostmöten och andra tillfällen där branschen samlas. Starta din prenumeration idag!