Arne Andersson ny senior rådgivare till Svensk Digital Handel

Svensk Digital Handel förstärker sin organisation. E-handelsprofilen Arne Andersson blir från och med den 1 mars 2022 senior rådgivare till Svensk Digital Handel på heltid.

Författare

Svensk Digital Handel

Artikelns längd

1min

Dela artikel

Svensk Digital Handel förstärker sin organisation. E-handelsprofilen Arne Andersson blir från och med den 1 mars 2022 senior rådgivare till Svensk Digital Handel på heltid. Han kommer att ha en viktig roll i den ökade satsning på inspirations- och kunskapsinnehåll som Svensk Digital Handel lanserar i sina kanaler under 2022. Dessutom kommer han att driva organisationens logistiknätverk, medverka till att vidareutveckla Trygg E-handel och stärka relationen till både e-handelsföretag och leverantörer till e-handeln i Sverige.

Arne Andersson är en av Sveriges mest erfarna och välkända e-handelsprofiler. I mer än 20 år har han från sin roll som e-handelsexpert på Posten och PostNord varit en inspiratör och rådgivare till den svenska e-handelsbranschen.

– Vi är väldigt glada över att Arne Andersson vill vara med och utveckla branschen tillsammans med oss på Svensk Digital Handel. Han kommer med sin kompetens och erfarenhet att vara drivande i utvecklingen av mer och skarpare innehåll i våra kanaler i form av bland annat trendspaningar, föreläsningar och utbildningar. Arne blir en viktig pusselbit i förverkligande av vår strategi att driva utvecklingen mot en mer hållbar och innovativ handel i Sverige, säger Svensk Digital Handels VD Per Ljungberg.

– Svensk Digital Handel är för mig den naturliga organisationen som samlar den svenska e-handelsbranschen via till exempel D-Congress och Trygg E-handel. Jag ser mycket fram emot att vara med att utveckla dessa redan starka varumärken och att tillsammans med alla aktörer i branschen jobba för att ytterligare stärka konkurrenskraften för e-handeln i Sverige, säger Arne Andersson.

Svensk Digital Handel kommer under 2022 att skapa ännu fler mötesplatser och format för att facilitera möten mellan e-handlare och leverantörer. I nuläget sker detta främst på Sveriges ledande e-handelsevent, D-Congress. Framöver ska det ske i princip varje dag, framför allt på sajten dhandel.se, men också i form av olika format som utvecklas i mycket nära samarbete med moderbolaget Svensk Handel.

För ytterligare information kontakta:

Per Ljungberg
VD, Svensk Digital Handel AB

per.ljungberg@dhandel.se
0702-366200


Svensk Digital Handel AB utvecklar tjänster och driver frågor som bidrar till en tryggare, smartare och mer lönsam digital handel i Sverige. Vi står bakom certifieringen Trygg E-handel och driver Nordens ledande årliga e-handelsevent D-Congress. Vi har ett nära samarbete med föreningen Svensk Digital Handel och är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel. Läs mer: www.dhandel.se